Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Skin Ocare kullancs kiszedő lap 1db

Skin Ocare termékek »

919 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Skin Ocare kullancs kiszedő lap 1db részletes leírása

Könnyen kezelhető, a kisebb és nagyobb kullancsokat is el tudja távolítani vele.

1 db lap; Skin Ocare termék kullancs eltávolításához.

A műanyag kullancskiszedőt különböző méretű kullancsokra fejlesztették ki. A kullancs méretétől függően válassza ki a kiszedő háromszög végén elhelyezett kiszedő rés egyikét. Majd fordítsa meg a lapot, a kiszedő lapot domború felével helyezze a bőrre, majd a kiszedő résbe illessze bele a kullancsot. Ezt követően távolítsa el a kullancsot. A domború felület megkönnyíti a kullancs kiszedését. A kullancsok világszerte közel háromszáz féle betegséget terjesztenek, de csak töredékük veszélyes az emberre.

A legritkább, de a legsúlyosabb kullancs által terjesztett fertőzés a vírusos agyvelő- és agyhártyagyulladás. A kullancs eltávolításhoz ma már kaphatók speciális csipeszek, melyek használata megkönnyíti a műveletet. A kullancs eltávolítást követően azonnal semmisítse meg a kullancsot! A kullancsszúrás környékét és a kullancs eltávolító lapot fertőtlenítő szerrel átitatott gézzel vagy vattával töröljük le.

Címkék:

kullancs
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz