Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Protect poloskairtó aeroszol 400ml

Bábolna Bio termékek »
Protect termékek »

1669 Ft/db
Egységár: 4.17 Ft/ml

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Protect poloskairtó aeroszol 400ml részletes leírása

Biztos hatás, azonnal elpusztítja a poloskákat, megakadályozza, hogy a poloskák a lakásba kerüljenek. Poloskairtás mesterfokon: vándor és márvány poloska ellen.

400 ml-es poloskairtó aeroszol; Bábolna Bio termék vándor- és márvány poloska ellen.

A Protect poloskairtó aeroszol telelési céllal, zárt térbe behúzódó címeres poloskák irtására szolgáló készítmény. Írtás és megelőzés!

Használati útmutató megelőzés céljából: A palackot függőlegesen tartva, kb 30 cm távolságból permetezze le célzottan azokat a felületeket, ahol a poloskák bejuthatnak a lakásba, illetve ahol megbújhatnak a lakáson belül. Egyenletes, folyamatos fújással annyi permetet juttasson ki, hogy az enyhén nedves legyen, majd hagyja megszáradni. 1 palack kb 7m2 terület kezelésére elegendő!

Hol használjam? Ajtók, ablakok keretei, a nyílászárókat határoló falfelületek, párkányok, könyöklők, szúnyogháló teljes felülete, redőny, redőnytok, faláttöréssel szerelt berendezések pl légkondi, konvektor, páraelszívó kivezetői, csöveinek környéke, rések, repedések, bútorok, berendezési tárgyak mögötti fal.

Mikor fújjak? Optimális, ha az első poloska észlelését követően azonnal elkezdjük a kezelést. Ezt követően 2 hetente ismételjük meg.

Közvetlenül a rovarra is fújhatom? Igen, célzottan kb 30 cm távolságból fújja a rovarra pár másodpercig. Néhány perc múlva fejti ki ölőhatását.

Csak poloska ellen használható a termék? Igen, más repülő rovarra ne használja!

Hatóanyag: 0,1% d-tetrametrin, 0,3% cifenotrin.

400 ml kiszerelés.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz