Köszönjük vásárlóink bizalmát! 170 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity az influenza megelőzéséért Máj méregtelenítés Nehézfém kivezetés 15-20%-os Vitaking akkció

Gyógyfű Boldog szülinapot! filteres tea 20db

Aszalt gyümölcsdarabokból (eper és narancs) álló, vaníliával ízesített, piros rózsaszirmot tartalmazó teakeverék.

20 db-os filteres tea; Gyógyfű termék a teakülönlegességek kedvelőinek.

*TIPP! Az összes Gyógyfű termék »

541 Ft/db
Egységár: 27.04 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Kevesek számára ismert, hogy ezen felül bizonyítottan előnyös hatást gyakorol szervezetünkre, segít egészségünk megőrzésében. Minek köszönhetjük mindezt? Egy kis tudományos búvárkodással utána néztünk a tea összetevőinek és az orvosi szakirodalomban az alábbiak találhatók: vanília: a dél-amerikai származású növény közismert és kedvelt ízesítő. Hatóanyaga- a vanillin és hozzá hasonló szerkezetű anyagok- a vizsgálatok tanúsága szerint erős antioxidáns aktivitással rendelkeznek. Ez annyit jelent, hogy a vaníliának gyulladás megelőző hatása van, leköti a szervezetben a szabad gyököket. Elsősorban brazil kutatók foglalkoztak sokat a vanília termés hatóanyagaival és terápiás hatásával.

további információk...

Címkék:

gyógyfűtea

Gyógyfű Boldog szülinapot! filteres tea 20db részletes leírása

Piros rózsaszirom: színt és illatot ad a teakeveréknek, de egyéb vonatkozásban is nagyon hasznos alkotórésze a teának. A hagyományos ázsiai gyógyászat (Japán, Kína, Korea) régóta használja gyógynövényként. A modern tudomány eredményei megerősítik az évezredes gyakorlati tapasztalatokat. A szirmokban található fenolos anyagok, hidrolizálható tanninok, poliszacharidok szintén antioxidáns, gyökfogó tulajdonsággal bírnak. Vírus- és baktérium gátló hatást is kimutattak a laboratóriumi kísérletek. A fentiekből látható, hogy a Boldog Szülinapot nem csak egy ízletes teakeverék. Fogyasztásával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért is. Összetevők: aszalt gyümölcsdarabok, piros rózsaszirom, vanília. Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban. Tömeg: 20 g.