Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Medi-Fec székletvért kimutató tesztcsík 1db

Medi-Fec termékek »

1034 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Medi-Fec székletvért kimutató tesztcsík 1db részletes leírása

Rejtett emésztőrendszeri vérzések kimutatására szolgáló gyorsteszt.

1 db tesztcsík; Medi-Fec termék emésztőrendszeri vérzések kimutatására.

A vizsgálat egyszerűen elvégezhető, és az emberi vérre specifikus. A vizsgálatot megelőzően nem szükséges húsmentes diéta. Információ a székletben található vérről: a székletben megjelenő vér a bélrendszerből származik. A felsőbb szakaszokból származó vér mire a székletbe kerül, megemésztődik, és a székletet feketére festi. Ez csak akkor vehető észre szabad szemmel, ha a vérzés mértéke jelentős. Kis mennyiségű vér nem okozza a széklet elszíneződését. Az emésztőrendszer alsóbb szakaszából származó vér élénk szinű marad.

A vastagbélrák korai szakaszban nem okoz tüneteket, ezért pozitív eredmény esetén végbélvizsgálatot vagy tükrözést kell végezni. Fontos hangsúlyozni, hogy nem csak a vastagbélrák következtében lehet vér a székletben. A vér a vizsgálat során színreakciót mutat, ez egy minőségi vizsgálat, azaz a vér jelenlétét, de nem mennyiségét mutatja meg. Pozitív eredmény esetén orvosi konzultáció szükséges.

Címkék:

emésztőrendszer
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz