Köszönjük vásárlóink bizalmát! 135 000-nél több elégedett vásárló! több mint 6 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Vitamin Station vese rendellenesség gyorsteszt 1db

A máj által termelt fehérje (albumin) normál esetben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben található meg a vizeletben.

1 db gyorsteszt; Vitamin Station termék a vese rendellenességeinek kimutatásához.

*TIPP! Az összes Vitamin Station termék »

1199 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Az albumin a legkisebb méretű fehérje, amely átjuthat a vese szűrőrendszerén, így a megemelkedett albumin szint a vese szűrőfunkciójának zavarára utal. Az albumin mérhető megjelenése a vizeletben a legkorábbi jelzője a vesekárosodásnak. A Vese rendellenesség teszt lehetővé teszi a megemelkedett albumin szint kimutatását, így a veseproblémák korai észlelését. Ha a vesék megfelelően működnek, az albumin szintje ki sem mutatható a vizeletben, vagy 10 mg/L alatt van.

további információk...

Vitamin Station vese rendellenesség gyorsteszt 1db részletes leírása

Melyek a Vese rendellenesség gyorsteszt előnyei? Egyszerű, gyors használat, azonnali eredmény, otthon, diszkréten elvégezhető, eredmény 10 perc alatt. Tesztelje egészségét egyszerűen, gyorsan a Vese rendellenesség gyorsteszt segítségével! Az albumin szint ellenőrzésével az esetleges vesekárosodás a legkorábbi szakaszban kimutatható, így a gyógykezelés is idejekorán megkezdődhet. Ne habozzon, teszteljen!