Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Humicin makro- és mikroelem tartalmú kapszula 60db

Humicin termékek »

6390 Ft/db
Egységár: 106.5 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Humicin makro- és mikroelem tartalmú kapszula 60db részletes leírása

Az emberi szervezetben a vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek optimális koncentrációja szükséges ahhoz, hogy testi, lelki, szellemi téren jó közérzettel rendelkezzünk.

60 db-os kapszula; HUMIC 2000 Kft. termék az ásványi anyagok, mikroelemek, vitaminok pótlásához.

Vagyis minden baj, betegség, fejlődési rendellenesség okát az ásványi anyagok, mikroelemek, vitaminok hiányában kell keresnünk. Ezt a gondolatot Dr. Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas német származású amerikai kémikus, az ortomolekuláris medicina atyja fogalmazta meg az 1960-as években.

Sajnos napjainkban táplálékaink már nem tartalmazzák megfelelő mennyiségben a szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat, nyomelemeket, köszönhetően a teljesen kimerített, rossz minőségű termőtalajainknak és a műtrágyázásnak. Ráadásul rossz szokásaink pl. a dohányzás gyorsíthatják egyes nyomelemek kiürülését a szervezetből. Táplálékaink átalakítása (főzés, konzerválás) pedig számos nyomelem biológiai hasznosulását rontja. A szervezetben így hiányállapotok keletkeznek, és ezeket a hiányokat bizony pótolnunk kell, hogy szervezetünk megfelelően tudjon működni.

Az azonban nem mindegy, hogy milyen forrásból pótolunk. A legfőbb cél az lenne, hogy az ásványi anyagokat, nyomelemeket organikus, tehát az eredetihez hasonló formában vigyük be a szervezetbe, hiszen így tudnak a legjobban hasznosulni. Ezt a folyamatot katalizálja a huminsav. A huminsavak komplexképző tulajdonsággal rendelkeznek, úgy kapcsolódnak a fémionokhoz, hogy azok más anyaggal már nem tudnak reakcióba lépni. Kelátkötéssel „megfogják” a fémionokat (kelát a görög kele = rákolló szóból származik), mint a tárgyakat a rák ollója. Ily módon megmentik a fémionokat a tápcsatornában jelen lévő savaktól, enzimektől, a táplálékban található egyéb anyagoktól, melyek hatására csak alig, vagy egyáltalán nem szívódnának fel. Milyen esetekben ajánljuk a Makro- és mikroelem tartalmú Humicin tablettát? Hiányállapotokban, mikroelem pótlásra, általános roboráló, erősítő szerként hosszantartó betegségek, műtétek után a lábadozás időszakában, fizikai erőnlét visszaszerzése céljából, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az állóképesség fokozása érdekében, életerő, vitalitás visszanyerése, illetve fokozása céljából, egészség-megőrzési célzattal, betegségek megelőzése céljából, prevenciós céllal.

A Makro- és mikroelem tartalmú Humicin tabletta adagolása: Felnőttek részére: napi 2 tabletta. Önmagában, szájban feloldva vagy bő folyadékkal lenyelve. A tablettákat lehetőség szerint gyümölcslével, ásványvízzel fogyasszuk, ne klórtartalmú csapvízzel. Fogyasztása kúraszerűen ajánlott. 1 kúra 3 hónap (3 doboz). A Makro- és mikroelem tartalmú Humicin étrend-kiegészítő tabletta: gluténmentes, szójától mentes, izolált cukortól mentes, nem tartalmaz mesterséges színező-, íz- és tartósító anyagokat, kötőanyaga a természetes méz, a mikroelemeket természetes, organikus formában tartalmazza. Fontos tudnivaló: a Humicin tablettákat ne vegyük be más ásványi anyagokkal, nyomelem készítményekkel együtt, hanem kb. 2 órával előtte vagy utána.

Kapcsolódó tartalom: Huminsav

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz