Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vita Crystal Extra MgTOP kapszula 120db

Vita Crystal termékek »
MgTOP termékek »

9861 Ft/db
Egységár: 82.18 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Vita Crystal Extra MgTOP kapszula 120db részletes leírása

A Magnézium L-treonát hatására állatkísérleti modellekben a rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszú távú memória 100%-al nőtt!

120 db-os kapszula; Vita Crystal termék a memória erősítéséhez.

Ajánlatunk az agy számára. Magnézium: a testünk minden sejtjében megtalálható, a táplálékunkból kell magunkhoz vennünk. Hiánya a test szinte valamennyi folyamatát befolyásolja, ám ha megfelelő mennyiségben fogyasztjuk, akár még okosodhatunk is tőle! A legújabb kutatások fényt derítettek arra is, hogy a magnézium a szellemi teljesítőképességet is jelentősen megnöveli. A szellemi igénybevétel, a koncentráció ugyanis komoly magnéziumigénnyel járó feladat az agy számára. A magnéziumhoz nehéz hozzájutni, mivel viszonylag kevés élelmiszerben található kielégítő mennyiségben.

Az étrend-kiegészítőkben található magnéziumvegyületek nem, vagy alig képesek az agyunkhoz eljutni. Magnéziumszükséglet: egy felnőtt ember napi magnézium bevitelének függenie kell a korától és nemétől és a Német Táplálkozástudományi Társaság ajánlásai szerint. Élelmiszereink csökkenő magnézium tartalma, valamint az ipari feldolgozás és előkészítés miatt bekövetkező magnéziumvesztés miatt gyakran magnéziumhiány áll elő. Ezen kívül bizonyos élethelyzetek, mint a stressz, az egyoldalú táplálkozás (pl. diétázás, gyorsétkezdék) növelik a napi magnéziumszükségletet. Miért a Magnézium L-treonát? Általában az emberek agyi kapacitásuknak csak töredékrészét használják ki. Régi vágyunk ezen az arányon javítani, könnyebben tanulni, valamint az, hogy a szellemki képpességeinken minél kevésbé rontsanak az életkor és egyéb, külső körülmények hatásai. A kutatók egy forradalian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a magnézium L-treonáttot. A kutatásokhoz egy új magnéziumvegyületet, a Magnézium-L-treonátot (MgT) használták, amely képes átjutni a vér-agy gáton. Azt tapasztalták, hogy az agy ilyen módon megnövelt magnéziumszintjének hatására jelentősen javultak a kognitív funkciók, a tanulási folyamatok és a memória. Növekedett a működő szinapszisok száma is, mely kiemelt fontosságú a tanuláshoz. Kísérletekben a Magnézium L-treonát hatására az agy-gerincvelői folyadék mért magnézium szinte 15%-al magasabb volt a hagyományos magnéziumformák hatásával szemben. A Magnézium L-treonát hatására állatkísérleti modellekben a rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszú távú memória 100%-al nőtt! Kísérletekkel igazolt hatások: nagy mennyiségben képes átjutni a vér-agy gáton. Növelte a rövid távú memória javulását 18%-al. Növelte a hosszú távú memória javulását 100%-al. Növelte a működő szinapszisok számát. Hatásai: javítja a rövid-és hosszú távú memóriát, fejleszti a tanulási képességet. Elősegíti az idegrendszer egyensúlyát. Védi a szív egészségét. Normalizálja a keringést. Csökkenti a magas vérnyomást. Elősegíti az optimális izomműködést. Óvja csontjaink egészségét. Biztosítja az anyagcsere egészséges működését. Hátráltatja a kalciumtartalmú vesekövek kialakulását a szervezetben. Lassítja az öregedési folyamatokat. Hiánytünetek: sportolás közben vagy éjszaka kialakuló fájdalmas lábikragörcs. Fáradékonyság és a folytonos feszültségérzés. Szellemi teljesítőképesség csökkenése, a fejfájás és a depresszió, koncentrációzavar. A nyomelem súlyos hiányánál személyiségváltozás, hányás, hányinger, étvágytalanság, zavartság, magas vérnyomás és szívritmus-zavar is felléphet.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz