Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Sanct Bernhard Guarana tabletta 250db

A guarana Dél-Amerikában honos gyógynövény. Az indiánok évszázadok óta fogyasztják.

250 db-os tabletta; Sanct Bernhard termék a testi és a szellemi teljesítőképesség javításához.

*TIPP! Az összes Sanct Bernhard termék »

4375 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
*Azonnali bolti átvét (kérjük, előtte rendelje meg!)
Készleten

Hatása hasonló a koffeinhez, azzal a különbséggel, hogy hosszan 6-8 órán át tartós frissességet biztosít, és nincs semmilyen ismert káros mellékhatása. Javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, így sportolóknak ill. szellemi foglalkozásúaknak egyaránt ajánlott. Fájdalomcsillapító hatása is ismert.

további információk...

Sanct Bernhard Guarana tabletta 250db részletes leírása

Általánosan javallt: élénkítésre, fogyasztásra, állóképesség növelésére, agyserkentésre, emésztőrendszeri problémára. Hatásosan serkenti a központi és vegetatív idegrendszer működését, álmosság, fáradtság, hosszabb vezetés esetén jó hatású. Súlycsökkenést eredményez - zsírégető hatása miatt - súlyproblémákkal küszködőknél. Megszünteti, ill. csökkenti az éhségérzetet. Fogyasztása számos nyomelemmel, vitaminnal, ásványi sóval és aminosavval gazdagítja szervezetünket. Sportolók, atléták, testépítők a guarana segítségével növelhetik eredményeiket! Testi, szellemi fáradtság, kimerültség esetén élénkíti, stimulálja az egész szervezetet, mind pszichikai, mind fizikai értelemben. Hozzásegít a stressz és a betegségek leküzdéséhez. Növeli az életkedvet és az aktivitást. Vitalizáló hatású. Jól alkalmazható fejfájás, migrén és menstruációs panaszok megszüntetésére ill. csökkentésére. Megszünteti a vérnyomás-ingadozást, a túl magas, ill. a túl alacsony vérnyomást, egyenletesebbé teszi a szívműködést. Serkentő, frissítő hatása nem okoz szívdobogást. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentráló képességet. Megkönnyíti a tanulást és a memorizálást. Mindkét nemnél erősítheti a szexuális aktivitást. Javítja a gyomor és bélműködést, méregteleníti a szervezetet. Megkönnyíti a hosszú utazás, az időeltolódás és a trópusi éghajlati viszonyok okozta megterhelés elviselését. Csökkenti az alkohol levertséget okozó hatását. Segít a másnaposság leküzdésében. Hatóanyagok 6 tablettában: Guarana: 2400 mg, koffein: 96 mg, C-vitamin: 180 mg, magnézium: 120 mg. 250 db tabletta, 6 tabletta/nap, 41 napra elegendő.