Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Gyógyfű Anti Frons teakeverék 20db

Gyógyfű termékek »

609 Ft/db
Egységár: 30.43 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Gyógyfű Anti Frons teakeverék 20db részletes leírása

Élvezeti teaként is fogyasztható gyógyhatással rendelkező teakeverék.

20 db-os teakeverék; Gyógyfű termék frontérzékenység mérsékléséhez.

A gyömbér gyökér, őszi margitvirág, golgotavirág, ginzeng gyökér, kálmos gyökér régóta használt sokoldalú gyógynövények. Mindegyikük hivatalos az Európai Gyógyszerkönyvben és ezen kívül még számos ország gyógyszerkönyvében. Felhasználásuk világszerte elterjedt. Gyakran alkalmazott élelmiszer és/vagy gyógyszer alapanyagok. Az édes narancshéj ízjavítóként szerepel a keverékben.

A teakeverék összetételének kialakításakor a frontérzékenység orvosilag leírt tünet együttesét és a szakirodalomban található gyógynövény terápia lehetőségeit vettük figyelembe az alábbiak szerint: gyömbér gyökér: gyomorpanaszok, émelygés, reuma, izomgörcsök, fejfájás. Őszi margitvirág: fejfájás, migrén, reuma, izomgörcsök. Golgotavirág: nyugtalanság, szívpanaszok, alvászavarok, szorongás, depresszió. Ginzeng gyökér: dekoncentráció, fejfájás, migrén, nyugtalanság, szorongás, depresszió. Kálmos gyökér: gyomorpanaszok, fejfájás, nyugtalanság, szorongás. A növények és kivonataik ez irányú hatását a modem gyógyászat klinikai kísérletekkel igazolta. A csomagoláson feltüntetett teakészítési mód szerint elkészítve fogyasztható. Vércukorszint beállító gyógyszerek szedésével egy időben a tea fogyasztása nem ajánlott!

Címkék:

gyógyfű
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz