Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

FS Stem EyeContour Cells 15ml

Fytofontana termékek »
Stem Cells termékek »

12378 Ft/db
Egységár: 825.23 Ft/ml


FS Stem EyeContour Cells 15ml részletes leírása

Őssejtes szemkörnyéki fiatalító szérum.

15 ml-es szérum; Fytofontana termék a szemkörnyék ápolásához.

A biotechnológiai szérum humán őssejtaktivátort és növényi őssejteket tartalmaz (TrioStem3 Complex), mely támogatja bőrünk szunnyadó őssejtjeinek működését, ezáltal megújítja az arcbőrt. Az új generációs peptidek és egyéb hatóanyagok a bőr mélyére hatolva kisimítják a ráncokat és életerővel töltik fel a szemkörnyéki bőrt.

A Fytofontana Stem Cells őssejtes svájci termékcsalád a tudomány csúcsát képviseli a kozmetikai termékek palettáján. A termékcsalád Dr. Fiker több évtizednyi kutatómunkájának, valamint a legmodernebb összetevők magas hatóanyag-tartalmának és azok egyedülálló kombinációjának köszönhetően méltón érdemelte ki a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriáját, a cosmeceutical minősítést.

Miért jók az őssejtes kozmetikumok?

A bőr fitalalságának és folyamatos megújulásának alapja, a bőrben lévő őssejtek megfelelő működése, mely az évek számával folyamatosan gyengül. A növényi őssejtek szintén a megújulásért felelnek, önmaguk és más sejtek létrehozásával. Rendelkezenk egy olyan „univerzális“ faktorral, mely serkenti ezt a megújulást, és a bőrbe jutva, az emberi őssejtek megfelelő működéséhez is kedvező körülményeket teremtenek. Elmondhatjuk tehát, hogy alapjaitól újítják meg a bőrt.

Mitől más a Fytofontana Stem Cells termékcsalád?

A Fytofontana Stem Cells kozmetikumok minden tagja tartalmazza az egyedülálló TrioStem3 Complex-et, melyben a kétféle növényi őssejt hatását felerősíti egy humán setaktivátor összetevő, így még fokozottabb a hatás. A termékek kiegészülnek biotechnológiai peptidekkel, melyeket a kozmetika önmagában is mint csúcsminőségű összetevőket kezel. (Hatásuk szerint lehetnek ránctalanító, kollagéntermelést serkentő, a bőr regenerálódását támogató, szöveti keringést javító stb. peptidek). Ezen összetevők felelnek az egyes termékek speciális hatásáért. A termékekben még megtalálhatóak egyéb hatóanyagok és növényi kivonatok, melyek ápolják és védik a bőrt, valamint jótékony hatással vannak a bőrben zajló folyamatokra.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz