Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Avent anyatejtároló tasak SCF603/25 25db

Philips termékek »
Avent termékek »

2673 Ft/db
Egységár: 106.92 Ft/db


Avent anyatejtároló tasak SCF603/25 25db részletes leírása

Az anyatej maximális védelme.

25 db-os anyatejtároló tasak; Philips termék anyatej tárolásához.

A Philips Avent anyatejtároló tasakok az értékes anyatej biztonságos tárolását teszik lehetővé. Hűtőszekrényben, illetve fagyasztóban is tárolhatók, és az azonnali használat érdekében elősterilizáltak.

Biztonságos, szivárgásmentes, dupla simítózár: a biztonságos, szivárgásbiztos dupla simítózár lehetővé teszi az anyatej biztonságos tárolását.

Előre sterilizált tasak felbontás ellen védő pecséttel: a teljes higiénia érdekében biztonsági pecsét jelzi az első használat előtt, hogy a tasak érintetlen.

Megerősített illesztések és dupla rétegű anyag a hűtőben való biztonságos tároláshoz: a megerősített oldalillesztések és a dupla rétegű anyag gondoskodik arról, hogy az értékes anyatejet rendkívül biztonságosan lehessen tárolni a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

Széles nyílás az egyszerű töltés és öntés érdekében: a tasak széles és masszív nyílása az anyatej egyszerű töltését és öntését teszi lehetővé.

A tasak masszív kivitele stabil leállíthatóságot tesz lehetővé: masszív kivitelének köszönhetően a tasak stabilan leállítható. Nagyméretű nyílása megkönnyíti az anyatej betöltését és kiöntését.

A tasakokat fektetve érdemes tárolni a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

A tasak BPA-mentes anyagból készült.

Címkék:

aventphilips
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz