Édes-sós aprósüteményeinknél próbáltunk a búzalisztes termékkínálathoz igazodni.
Barbara gluténmentes sós perec 80g leírása
Töltetlen illetve töltött süteményeink közül egyaránt válogathatnak a lisztérzékenyek. Praktikus visszazárható csomagolás, viszonylag hosszú minőség megőrzési idő jellemzi ezeket a termékeket. Nettó tömeg: 80 g, Not. Szám: 1842/2007. Tápérték 100 gramm késztermékben: Energiatartalom: 1988 kJ (473 kcal), Fehérje: 5, 4 g, Szénhidrát: 66, 5 g, Zsír: 20, 7 g. Minőségét megőrzi: 6 hónapig.
Összetevők: kukoricakeményítő, rizsliszt, tejföl, margarin (finomított növényi olajok és részlegesen hidrogénezett növényi zsírok, víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono-, és digliceridjei és szójalecitin, só (0, 4%), tartósítószer: kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó: citromsav, színezék: annatto, aroma), burgonyapehely (burgonyapor, emulgeálószer: zsírsavak mono-, és digliceridjei, stabilizátor: dinátrium-difoszfát, tartósítószerek: nátrium-szulfit és nátrium-hidrogén-szulfit, étkezési sav: citromsav), kukoricaliszt, tojás, burgonyakeményítő, élesztő, tengeri só (1, 4%), dekorációs só, cukor.
Sós perec - a népszerű ropogtatnivaló
A sós perec egy klasszikus ropogtatnivaló, amely a maga egyszerűségével és ízével varázsol el minket. Tökéletes választás bármilyen eseményhez, legyen az egy baráti összejövetel vagy egy családi vacsora. A sós perec mindenki kedvence.
A sós perec előállítása során a tészta alapanyagai közé tartozik a liszt, víz, só és élesztő. A tészta összegyúrását követően formázzák, majd forró vízben előfőzik. A sós vízben való megforgatás után sütőben sütik meg, ami a kívül ropogós, belül puha textúrát biztosít. Az elkészítési folyamat során a só kiemeli az ízeket, így minden falat ízletes élményt nyújt.
Ez a snack kiválóan illik különféle italokhoz, és nagyszerű választás a közös pillanatokhoz. A sós perec gyorsan elnyeri a szívünket, így bátran ajánljuk a családi összejövetelekhez, baráti bulikhoz vagy akár csak egy filmnézéshez. Élvezd a sós perec ropogós ízét!
Perec - a klasszikus péksütemény
A perec egy hagyományos péksütemény, amely kiválóan alkalmas nassolásra. Ropogós állaga és sós íze miatt mindenki kedvence lehet. A perec az egyszerűségében rejlik, és ez teszi igazán különlegessé!
A perec készítése során a tésztát alapvetően liszt, víz, só és élesztő alkotja. Az elkészített tésztát alaposan kidolgozzák, majd kelesztik, hogy levegős és könnyű állagot kapjanak. A formázás után a pereceket sós vízben főzik, majd sütik, ami ropogós héjat eredményez. Az elkészült perec aranyszínű és illatos, ami már önmagában is étvágygerjesztő.
Ez a kedvenc péksütemény ideális választás baráti összejövetelekre, ünnepi vacsorákra vagy akár csak egy egyszerű délutáni nassolásra. A perec különböző ízesítési lehetőségei miatt mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Élvezze a perecek ropogós élvezetét bármikor és bárhol!




