Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Dénes Natura görögszénamag 200g

Dénes Natura termékek »

481 Ft/db
Egységár: 2.41 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Dénes Natura görögszénamag 200g részletes leírása

A görögszénáról már a 3500 éves egyiptomi Ebers-papírus is csodákat ír.

200 g-os szénamag; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.

Egyike volt azon növényeknek, amelyeket Nagy Károly birodalmának kertjeiben Európa-szerte termesztettek. A kínaiak is évezredek óta használják ételnek, gyógyszernek, szépítőszernek, külsőleg és belsőleg egyaránt. Régen ezt adták szoptatós anyáknak is tejszaporítónak, mert megfigyelték, hogy növeli a tehenek tejhozamát. Úgy tartották, hogy ha a serdülő lányoknak kicsi a melle, görögszéna borogatással orvosolhatják a bajt.

A texasi Austin Botanical Council igazgatója, Mark Blumenthal is arról számol be, hogy az általuk végzett görögszénás mellnövesztő, mellfeszesítő kezelések szép eredményt hoztak. A mellnövelő kapszulák legfontosabb hatóanyaga! Indiában, Pakisztánban a currybe teszik csípős, fűszeres ízéért. Használják étvágygerjesztő hatásáért is, kóros lefogyás ellen. A növény e tulajdonságát az arabok is ismerik olyannyira, hogy arab nyelven a görögszéna neve összekapcsolódik a szépség fogalmával, hiszen náluk minél teltebb valaki, annál szebb. Számos ország gyógyszerkönyvében ma is megtalálhatjuk a görögszénát, mint aromatikumot. Alkalmazzák bőrpuhító, étvágygerjesztő, vízhajtó, sleimoldó, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális hatása miatt, illetve kitűnő cukorbaj, vérszegénység ellen is. A Heinermann Enciklopédia pollenallergia ellen, fülzúgásra és koleszterincsökkentőként javasolja használatát.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz