Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Balneol fürdőolaj 110ml

Energy klub termékek »

3700 Ft/db

2960 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Balneol fürdőolaj 110ml részletes leírása

A Balneol bioinformációs, aromaterápiás, huminokat, illóolajokat és ricinusolajat is tartalmazó, magas koncentrátumú fürdőolaj.

110 ml-es fürdőolaj; Energy termék, elősegíti a hámréteg és az ízületek jobb vérellátását.

Alkalmazása: ez az illatos, nagy mennyiségű humin anyagot és éterolaj-elegyet tartalmazó fürdőolaj olyan hatékony szubsztanciákat tartalmaz, amelyek jótékonyan hatnak a hámrétegre, illetőleg a tüdőn keresztül bekerülnek a véráramba. Harmonizálják az egyes szervek tevékenységét, és ezáltal támogatják a test teljes regenerálódását.

Ezt a hatékonyságot az a válogatott éterolaj-elegy biztosítja, amely elősegíti a hámréteg és az ízületek jobb vérellátását. A megfelelő vérellátású helyekre több tápanyag és oxigén kerül, s ez elősegíti a károsodott szöveteke gyorsabb regenerálódását. A humátokat és éterolajakat tartalmazó fürdő méregteleníti a testet, serkenti a vérkeringést, stimulálja az immunrendszert és javítja a sejtek oxigénellátását (úgy hat, mint az antioxidánsok). Az éterolajak jótékonyan hatnak az anyagcserére, valamint a központi idegrendszerre.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz