Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Dr. Theiss körömvirág kenőcs 15g

Dr. Theiss termékek »

799 Ft/db
Egységár: 53.24 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Dr. Theiss körömvirág kenőcs 15g részletes leírása

A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású.

15 g-os kenőcs; Dr.Theiss termék sebgyógyulás elősegítéséhez.

Alkalmazható: sebgyógyulás elősegítésére; nehezen gyógyuló sebek, kisfokú ( I. fokú ) égési sérülések és hosszantartó ágyhoz kötöttség során kialakuló felfekvések kisebb bőrgyulladás, zúzódás, kelések kezelésére, valamint kiszáradt repedezett bőr ápolására.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Fészkes virágzatúakkal szembeni egyéni túlérzékenységben (allergia) és nyílt-, vérző sebfelületen ne alkalmazza a készítményt! Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? A készítmény gyermekek kezelésére is alkalmazható. Gyermekek elől elzárva tartandó! Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel? A kenőcs külsőleges használata nem befolyásolja más készítmény hatását. Mit kell megfontolni terhesség-és szoptatás ideje alatt? Nem áll rendelkezésre olyan adat, amely ezen élethelyzetekben óvintézkedést javasolna a készítmény alkalmazásával kapcsolatban. Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni? Naponta többször, de legfeljebb ötször alkalmazható. Mi az ajánlott adag? A kenőcsöt kenje vastagon a kezelendő bőrfelületre, és fedje be mullpólyával. Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? A készítmény mellékhatása ez idáig nem ismert. Ha az alkalmazása során mellékhatást észlel, hagyja abba a kenőcs használatát, és tájékoztassa kezelőorvosát. Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? Lejárata után gyógyászati célra nem használható! A kenőcs alapanyaga hőmérséklet-változás hatására meglágyul (25°C-fölött) majd szobahőmérsékleten csomós kiválás (ikrásodás) áll elő, amely a készítmény minőségét nem befolyásolja. Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? A kenőcsöt kúraszerűen, panaszai megszűnéséig alkalmazhatja. Ha a panaszai két hét alatt nem csökkennek ill. nem szűnnek meg, hagyja abba a készítmény alkalmazását. Mi a készítmény hatóanyaga? 0,40g Calendulae off. flos extr. [Körömvirág (Ringelblumen) kivonat] 100g kenőcsben (kivonószer: széndioxid). Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagok: kukoricacsíra-olaj, sertészsír, aszkorbil-palmitát (E 304), alfa-tokoferol (E 307), citromsav, zsírsav-mono-digliceridészter (E 471). Hogyan kell tárolni a készítményt? 15-25°C alatt tartandó! Felbontás után hűtőszekrényben kell tartani!

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz