Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

HennaPlus Long Lasting Colour tartós hajfesték 5.5 mahagóni 1db

HennaPlus termékek »
Long Lasting Colour termékek »

4180 Ft/db


HennaPlus Long Lasting Colour tartós hajfesték 5.5 mahagóni 1db részletes leírása

Tartós hajfesték és hajápoló egyben, az ősz szálakat is befedi.

1 db-os hajfesték; HennaPlus termék hajfestéshez.

A Henna Plus hosszantartó, intenzív színélményt nyújt és a haj mély, csodálatos színeket kap. A napraforgómag-kivonatának köszönhetően optimálisan védi a hajszerkezetet és a színt az Uv-sugárzástól. Így még tovább élvezheti hajának színét. A gyógynövénykivonatok ápolják és óvják a hajat a festés közben, a színtelen henna kivonat pedig gondoskodik a pompás, egészséges csillogásról.

Egyedi tulajdonságai: 2-3 hónapig tart, napraforgómag-kivonat az UV-védelemért, gógynövénykivonatokkal, etra csillogás és fény, 100%-ban befedi az ősz hajszálakat. A tartós hajszínezés során a színmolekulák behatolnak a kéregfelületbe, azaz a haj legbelsőbb rétegébe, ami által tartós színt kap a haj. A Hennaplus tartós hajszínező legfontosabb alapanyai a következők: biztonságos színezék, napraforgó-kivonat a színvédelem miatt, henna hajszín és hajszerkezet védő és védelmet fejlesztő. Valamennyinek viszonylag kicsi a molekuláris szerkezet, így könnyen behatol a hajba. Az együttes hatásuk eredménye az új hajszín, amely lassan, 6-8 hét alatt kopik ki. A Long Lasting Colour-ban használt színező alapanyagok megfelelnek a SCCNEP (az Európai Unió általános kozmetikumokkal foglalkozó bizottsága) biztonsági előírásainak. Használata: mielőtt a terméket használjuk, figyelmesen olvassuk el a használati útmutatót. Helyezzük bele a krémet a kis oldószeres üvegbe. Zárjuk le a kis üveget, és ezt követően a tökéletes oldódás érdekében jól rázzuk fel. Ezt az oldatot azonnal használjuk fel, tilos visszazárni, valamint tárolni és később felhasználni. A Long Lasting Colour-t mosatlan, száraz hajon használjuk. Kizárólag akkor ajánlott használat előtt megmosni a hajat, amennyiben a hajat korábban hajfixálóval kezeltük. A termék 30 perc alatt fejti ki hatását, hacsak másképp nincs feltüntetve a használati útmutatóban. Használjunk több adagot a hosszabb, illetve dúsabb haj esetében. A halántéknál megjelenő ősz hajszálakat legjobban úgy tudjuk elrejteni, ha először kis mennyiségű színező krémet (oldószer hozzáadása nélkül) felviszünk erre a területre. Csak ezt követően kell az útmutatóban szereplő leírást követni. Útmutatás a hajtövek festéséhez: vigyük fel a festéket a hajtőre, és 20-25 percig hagyjuk hatni. A maradék festékanyagot tegyük félre, azonban az üveget ne zárjuk vissza. Végezetül vigyük fel a maradék festékanyagot, és 5-10 percig hagyjuk hatni. Amennyiben ugyanezt a hajtőkezelést hajtjuk végre szőke (élénk) színárnyalat esetében, először vigyük fel a kikevert oldatot a hajtőre. Amikor elnyerik ugyanazt a színt, mint a festett haj többi része, vigyük fel a maradék festékanyagot a hajra és hagyjuk néhány percig hatni. Ne használjunk hamu árnyalatokat, ha hajkoronánk több mint 20 %-a ősz. Long Lasting Colour termékek egy időben egymással együtt is használhatóak. Amennyiben hajunk több mint 50 %-ban ősz, ugyanakkor divatos színárnyalatot szeretnénk használni, tanácsos azt természetes színárnyalattal keverni. A (100%-osan) ősz haj esetében keverjük a természetes, valamint az arany színárnyalatokat. Amennyiben vörösesebb színt kívánunk elérni, egy természetes színárnyalatot keverjünk valamely divatos színárnyalattal. Összetétel: henna, mertilapu, mályva, búzacsíra, napraforgómag-kivonat. A doboz tartalam: 1 hajfesték krém (40 ml), színelőhívó krém felvívő flakonban (40ml), színfixáló kondicionáló (20 ml), 1 pár kesztyű, leírás. Hatóidő: 30-50 perc.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz