Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Sanct Bernhard Karotin kapszula 100db

A karotin elsősorban a test első számú védőbástyáját, a bőrt erősíti, segít az egyenletes barnulásban, s óvja a sejtszerkezetet.

100 db-os tabletta; Sanct Bernhard termék a bőr, a jó látás és a nyálkahártyák egészségéért.

*TIPP! Az összes Sanct Bernhard termék »

3120 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A szervezet a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át (egységnyi mennyiségű A-vitamint hatszor annyi béta-karotinból állít elő). A vitamin fontos a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, de mivel zsírban oldódik, túladagolása - és ez a táplálékkal bevitt vitaminra is vonatkozik - mérgező lehet, így biztonságosabb a béta-karotin fogyasztása.

további információk...

Sanct Bernhard Karotin kapszula 100db részletes leírása

Az A-vitamin hiányának az egyik legelső tünete a farkasvakság. A szem képtelen alkalmazkodni a gyenge fényhez, ha az ideghártya fény- és színérzékelő receptoraihoz szükséges retinol (A-vitamin) nincs jelen. A vitamin hiánya esetén már napi egy sárgarépa is elegendő lehet a szürkületi látás helyreállításához. A fejlődő világban a 21 év alattiak körében előforduló vakság leggyakoribb oka az A-vitamin-hiány. A karotinoidok antioxidánsként viselkednek. A béta-karotint margarinok, vajak, jégkrémek és üdítőitalok színezésére használják. Előnye más színezékekkel szemben, hogy szervezetbarát.

Hatóanyagok - 2 kapszulában: B1-vitamin (tiamin): 1.64 mg, B12-vitamin (canokobalamin): 3.76 µg, B2-vitamin (riboflavin): 2.1 mg, B3-vitamin (niacin): 24 mg, B6-vitamin (piridoxin): 2.1 mg, B7-vitamin (biotin): 75 µg, Béta karotin: 16 mg, E-vitamin: 30 mg, Folsav: 300 µg, Ligetszépe olaj: 600 mg, Pantoténsav: 9 mg.