Csodálatos bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően ideális bőrvédő kozmetikai alapanyag, amely masszázsolajként és az aromaterápiában is kedvelt.
Solio szőlőmag ét-, és saláta olaj 200ml leírása
Lágy összehúzó tulajdonságának köszönhetően segít a bőr feszességének és természetes nedvességtartalmának megőrzésében, a sebek gyógyulásában. Étolajként kitűnően harmonizál salátákkal szószokkal mártásokkal. Nagy százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, emellett tartalmaz E és C-vitamint, valamint Béta-karotint. Kedvezően befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, erősen antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát.
Szőlőmagolaj - A gasztronómia új dimenziója
A szőlőmagolaj egyedi íze és jótékony tápanyagtartalma révén különleges helyet foglal el a gasztronómiában. Próbálja ki az új ízélményeket!
A szőlőmagolaj világos, enyhén diós ízével tökéletes alapanyag a különféle ételek elkészítéséhez. Magas füstpontja miatt ideális választás sütéshez és pirításhoz is, hiszen nem ég meg, így megőrzi a tápanyagokat és ízeket. A salátákhoz adva friss, élénk ízt kölcsönöz, és emeli az étel ízélményét.
Egyedi aromája miatt a szőlőmagolaj nemcsak egészséges, hanem ízletes alternatíva is a mindennapi főzéshez. Használja pácokban, öntetekben vagy akár sült ételekhez, hogy kiemelje az ízek harmóniáját. Fedezze fel a szőlőmagolaj sokoldalúságát, és élvezze a gasztronómiai élvezeteket!
Szőlőmagolaj étolaj - a gasztronómia új dimenziója
A szőlőmagolaj nemcsak ízletes, hanem egészséges is, tökéletes választás mindennapi használatra. Fedezd fel a gasztronómiai lehetőségeit!
Ez az olaj gazdag tápanyagokban, beleértve az E-vitamint és a flavonoidokat, amelyek védik a sejteket a káros hatásoktól. A szőlőmagolaj ideális saláták, marinádok és pácok készítéséhez, de sütéshez is remekül használható. Magas füstpontja miatt nem ég meg, így tökéletes választás forró főzési technikákhoz.
Az olaj jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, segít a gyulladások csökkentésében, valamint a bőr hidratálásában. A szőlőmagolaj gazdag ízvilága és egészségügyi előnyei miatt érdemes beilleszteni a mindennapi étrendbe.




