Gyümölcsből kivont természetes szirup. GMO MENTES!
Dia-Wellness PaleOK Fig m-Sweet folyékony édesítőszer 500ml leírása
Természetes édesítő (zöldségből vagy gyümölcsből kivont) szirup, alacsony CH tartalommal! PaleOK étrendhez illeszkedik, édesítő hatása megegyezik a répacukoréval. Élelmi rostban gazdag! Allergén és genetikailag módosított anyagot nem tartalmaz! Asztali édesítőként (kávé, tea, szörpök) és általános konyhai (tészták, piskóták) használatra is ajánljuk. Édesítő hatása, felhasználása a mézhez hasonló.
Összetevők: gyümölcsből kivont fruktóz, betöltésnél 65% L-fruktóz tartalommal.
Tápanyagok 100 g termékben: Energia: 1351 kJ/ 318 Kcal, zsír: 1,1 g -amelyből telített zsírsavak: 0,1 g, szénhidrát: 76,9 g -amelyből cukrok: 67,7 g, rost: 0 g, fehérje: 0,2 g, só: 0 g.
Gyümölcscukor - a természet íze
A gyümölcscukor, más néven fruktóz, a természetben előforduló cukrok közé tartozik, amelyet főként gyümölcsökből és mézből nyerhetünk. Édes ízével és egészséges tulajdonságaival sokak kedvence.
A gyümölcscukor könnyen emészthető, és a szervezet számára természetes módon hasznosul. Mivel édesebb, mint a hagyományos cukor, kevesebb mennyiség is elegendő belőle, így csökkenthetjük a kalóriabevitelt. A gyümölcscukor alacsony glikémiás indexe miatt lassabban emeli meg a vércukorszintet, ezért cukorbetegek és diétázók számára is kedvező választás lehet.
Bár a gyümölcscukor sok előnnyel bír, fontos, hogy fogyasztása során figyeljünk a mennyiségre, mivel a túlzott bevitel emésztési zavarokat okozhat. Használható sütemények, smoothie-k és egyéb ételek édesítésére, így ízletes és egészséges alternatívát kínál a hagyományos cukrok helyett.
Folyékony édesítőszer - Az édes élet élménye
A folyékony édesítőszer egy innovatív megoldás a cukor helyett, amely lehetővé teszi az ízek élvezetét anélkül, hogy a kalóriákat számolnánk. Kiválóan alkalmazható az étkezések során.
A különböző típusú folyékony édesítők, mint például a stevia vagy a xilit, nemcsak édes ízt adnak, hanem sok esetben egészségesebb alternatívát jelentenek a hagyományos cukorhoz képest. A folyékony állag megkönnyíti az adagolást, így az édesítőszerek könnyedén keverhetőek italokban, desszertekben vagy ételekben. Az édesítőszerek használata során ügyeljünk arra, hogy a megfelelő mennyiséget válasszuk, hiszen az édes íz intenzitása változó.
A folyékony édesítők nemcsak a diétás táplálkozásban játszanak fontos szerepet, hanem a cukorbeteg diétákban is hasznosak lehetnek, mivel nem emelik meg a vércukorszintet. Ezzel a termékkel tehát élvezhetjük az édes ízeket, miközben figyelünk az egészségünkre.




