A kókuszvirág cukor a kókuszvirág nektárjából készül, mely alkalmas a hagyományos cukrot 100%-ban kiváltani.
Trigramm kókuszvirág cukor 500g leírása
A kalória- és szénhidráttartalma közel azonos a hagyományos kristálycukoréval, íze azonban kevésbé intenzív, enyhén karamellás. Tápanyagban gazdag, finomítatlan, természetes édesítőszer. Felhasználható közvetlenül édesítőként, de használható sütéshez, főzéshez, sütemények, illetve desszertek elkészítéséhez. Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve.
Vegán, paleo, gluténmentes. Sokoldalúan felhasználható természetes édesítőszer. Finomítatlan, több fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a hagyományos cukornak, édesítő értéke a cukoréhoz hasonló. Íze enyhén karamellás, nincs utóíze, karamelizálható.
Összetevők: 100% kókuszvirág cukor.
Származási hely: Indonézia.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1624 kJ/388 kcal, zsír: <0,1 g -amelyből telített zsírsavak: 0,0 g, szénhidrát: 95,0 g -amelyből cukrok: 95,0 g, fehérje: 1,4 g, só: 0,24 g.
Kókuszvirágcukor - Az egészséges cukorforrás
A kókuszvirágcukor egy természetes, organikus édesítőszer, amely a kókuszpálmák virágainak nektárjából készül. Ez a cukor remek alternatívát kínál a finomított cukrok helyett.
A kókuszvirágcukor nemcsak édes ízével vonzza a figyelmet, hanem tápláló összetevőivel is. Gazdag ásványi anyagokban, mint például kálium, magnézium és cink, ez az édesítőszer segíti a test megfelelő működését. Az alacsony glikémiás indexének köszönhetően lassabban emeli meg a vércukorszintet, így ideális választás lehet cukorbetegek és diétázók számára is.
Felhasználása széles spektrumú: sütéshez, főzéshez, vagy italok ízesítésére egyaránt alkalmas. Az íze kellemesen édes és enyhén karamellás, így egyedi ízélményt nyújt, miközben egészségesebbé teszi az ételeket. Könnyedén beilleszthető a mindennapi táplálkozásba, így mindenki számára ideális választás lehet.




