A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.

Naturganik nádcukor 1000g leírása

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Összetevők: nádcukor. Tápanyagtartalom 100 g-ban: Energia: 1700 kJ/400 Kcal, zsír: 0 g -amelyből telített zsírsavak: 0 g, szénhidrát: >99 g -amelyből cukor: >99 g, rost: 0 g, fehérje: 0 g, só: 0 g. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 Kcal). Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva.

Nádcukor - Természetes és tápláló

A nádcukor egy természetes édesítőszer, amely gazdag ízélményt nyújt. Kiváló alternatívája a hagyományos cukornak, és számos jótékony hatással rendelkezik. Érdemes beilleszteni az étrendbe!

A nádcukor a cukornád természetes formájából készül, és a feldolgozási folyamat során megtartja a növény tápanyagait. Gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, így nemcsak ízesíti az ételeket, hanem tápláló hatása is van. Kiválóan alkalmazható sütéshez, főzéshez, de italokban is remekül érvényesül. Karamellás íze különösen kellemes élményt nyújt.
A nádcukor alacsonyabb glikémiás indexe miatt kedvezőbb választás lehet a cukorbetegek és az egészséges életmódot folytatók számára. Használatával nemcsak az ételek íze javul, hanem a táplálkozásunk minősége is. A nádcukor tehát egy ízletes és tápláló édesítőszer, amelyet érdemes kipróbálni.