Biorganik bio agavé szirup 1150g leírása

Az agávé a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agávé fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra. A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik. Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre. Összetevők 100 ml termékben: agávé szirup*. *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01. Energia: 1297 kJ/310 Kcal, zsír: 0 g -ebből telített zsír: 0 g, szénhidrát: 78 g -ebből cukor: 69 g, rost: 0 g, fehérje: 0 g, só: 0,05 g.

Agavé szirup - édes ízek új dimenziója

Az agavé szirup egy természetes, édesítő tulajdonságú szirup, amely tökéletes cukorpótló. Fedezze fel, mire képes!

Az agavé szirupot az agavé növényből készítik, amely Mexikóban őshonos. A növény leveleit feldolgozva édes nedvet nyernek, amelyet sűrű, aranyló sziruppá alakítanak. Az agavé szirup édes íze és könnyű oldódása miatt ideális választás különböző ételekhez és italokhoz. Kiválóan alkalmazható sütik, joghurtok, gyümölcsök és italok édesítésére, így sokoldalúan felhasználható a konyhában.
Az agavé szirup alacsony glikémiás indexe miatt nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet, így a cukorbetegek és a diétázók is élvezhetik. Továbbá gazdag tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így hozzájárulhat a napi étrend kiegyensúlyozottságához. Válassza az agavé szirupot, és tapasztalja meg az egészséges édesítést!