A zabpehely alapú szelet sós karamellás tölteléke és kakaós bevonata édes-sós ízélményt kínál.
Cornexi zabrudi - sós karamellás, kakaós bevonattal 30g leírása
Összetevők: zabpehely 34%, kakaós bevonómassza 17% [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag) zsírszegény kakaópor 15%, emulgeálószerek: lecitinek és poliglicerin-poliricinoleát, aroma], karamellás töltelék 14% [glükózszirup, nedvesítőszerek: szorbit, glicerin, víz, cukor, keményítő, dextróz, karamell szirup 2% (víz, cukor) sovány tejpor 2%, stabilizátor: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, étkezési sav: borkősav, színezékek: karamell, titán-dioxid, szulfitos-ammóniás karamell, étkezési só, aromák, tartósítószer: kálium-szorbát], glükózszirup, fruktóz-glükózszörp, növényi zsír (pálma) zabpehelyliszt, nedvesítőszer: glicerin, maltodextrin, emulgeálószer: lecitinek (szója), étkezési só 0,3%, aroma. Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat!
Küllem: henger alakú, töltött zabszelet, teljesen bevont. Színe bézs-drapp, bézs töltelékkel a közepén, barna kakaós bevonóval. Illat: kellemes karamellás, idegen illattól mentes. Íz: édeskés, só: s, karamellás, idegen íztől mentes. Állomány: tömör, hajlékony, de nem széteső.
Zabrudi - A sokoldalú konyhai alapanyag
A zabrudi nemcsak egészséges, hanem rendkívül sokoldalú konyhai alapanyag is. Fedezze fel, hogyan használhatja fel a zabpelyhet különféle ételekben!
A zabpehely különféle ételekhez adható, így nemcsak reggelire, hanem főételekhez és desszertekhez is felhasználható. Készíthet belőle ízletes zabkását, de remek alapja lehet süteményeknek és energiaszeleteknek is. Az ízesítés lehetőségei szinte végtelenek, hiszen gyümölcsökkel, fűszerekkel vagy akár csokoládéval is kombinálható.
A zabpehely tárolása is egyszerű, és hosszú ideig eltartható. Érdemes mindig a konyhában tartani, hiszen gyors megoldás lehet, amikor egészséges étkezésre van szükség. Próbálja ki a zabrudit, és élvezze a tápláló és ízletes ételek világát!




