A keverék csicseriborsó alapú, paradicsomporral és fűszerkeverékkel készül, vegán fasírt készítésére.

Ataisz csicseriborsós fasírtpor - amerikai 200g leírása

Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fokhagyma por, gyömbér, étkezési só.

Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: a tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk. 6-8 percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban tetszés szerinti formára alakítva süssük meg. Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ: a termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült.

Fasírtpor - A gyors étkezés titka

A fasírtpor egy praktikus és ízletes megoldás a gyors étkezésekhez. Egyszerűen használható, így ideális választás a rohanós napokra. Válassza a fasírtport!

A fasírtpor különleges keveréke a fűszereknek és a pörkölt alapú hozzávalóknak, amelyek önállóan is ízletesek. Csak víz hozzáadásával készíthet belőle gyors és finom fasírtokat. Az elkészítési folyamat nem bonyolult: keverje össze a port a vízzel, formázza meg a fasírtokat, és süsse meg őket. Így pillanatok alatt kész ételt varázsolhat az asztalra.
A fasírtporral készített ételek sokoldalúak és variálhatók. Használhatók köretként, vagy főételként is, attól függően, hogy mennyire gazdagítja őket zöldségekkel vagy szószokkal. A fasírtpor nemcsak gyors megoldás, hanem egyben ízletes választás is a hétköznapi és ünnepi étkezésekhez.

Csicseriborsó fasírtpor

A csicseriborsó fasírtpor egy sokoldalú és egészséges alapanyag, amely gazdag növényi fehérjében és rostban. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ideális választás a vegetáriánus és vegán ételekhez.

Ez a por a csicseriborsóból készült, amely egy rendkívül tápláló hüvelyes. Az elkészítése során a por vízzel és fűszerekkel keverendő, majd formáját tekintve fasírtokká alakítható. A sütés során a fasírtok ízletes és ropogós héjat kapnak, míg belül puha és ízletes marad. Használj különböző fűszereket és zöldségeket, hogy minden alkalommal új ízeket varázsolj az asztalra.
A csicseriborsó fasírtpor nemcsak tápláló, hanem rendkívül sokoldalú is, hiszen különböző étkezésekhez és alkalmakhoz is remekül illik. Legyen szó gyors vacsoráról vagy egészséges nassolnivalóról, ez a termék megoldást nyújt. Próbáld ki, és tapasztald meg a csicseriborsó ízletes világát!