A keverék vöröslencsét, fokhagymát és zabkorpát tartalmaz, amelyből gyorsan elkészíthető húsmentes fasírt készíthető.

Ataisz vöröslencse roppancs - fokhagyma 200g leírása

Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is. Elkészítési javaslat: a tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a sütés következtében. Nem tartalmaz aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert. A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.

Fasírtpor - A gyors étkezés titka

A fasírtpor egy praktikus és ízletes megoldás a gyors étkezésekhez. Egyszerűen használható, így ideális választás a rohanós napokra. Válassza a fasírtport!

A fasírtpor különleges keveréke a fűszereknek és a pörkölt alapú hozzávalóknak, amelyek önállóan is ízletesek. Csak víz hozzáadásával készíthet belőle gyors és finom fasírtokat. Az elkészítési folyamat nem bonyolult: keverje össze a port a vízzel, formázza meg a fasírtokat, és süsse meg őket. Így pillanatok alatt kész ételt varázsolhat az asztalra.
A fasírtporral készített ételek sokoldalúak és variálhatók. Használhatók köretként, vagy főételként is, attól függően, hogy mennyire gazdagítja őket zöldségekkel vagy szószokkal. A fasírtpor nemcsak gyors megoldás, hanem egyben ízletes választás is a hétköznapi és ünnepi étkezésekhez.

Vöröslencse fasírtpor - gyors és egyszerű megoldás

A vöröslencse fasírtpor egy gyors és egyszerű megoldás a húsmentes ételek kedvelőinek. Kiválóan alkalmas gyors vacsorákhoz vagy egészséges ebédekhez. Ismerd meg a vöröslencse jótékony hatásait!

A vöröslencse gazdag tápanyagokban, mint a fehérje, rost és vitaminok, így remek választás a tápláló ételekhez. Az elkészítése rendkívül egyszerű: csak víz és esetleg néhány fűszer hozzáadásával készíthetsz ízletes fasírtokat. Az elkészült fasírtok puha belsővel és ropogós héjjal rendelkeznek, így minden falat élvezetes lesz.
Ezen kívül a vöröslencse fasírtpor remek alternatíva diétázók számára is, hiszen alacsony kalóriatartalommal rendelkezik. Bármilyen körettel tálalható, így mindig változatos étkezéseket varázsolhatsz az asztalra. Fedezd fel a vöröslencse fasírtpor sokoldalúságát, és élvezd az egészséges ízeket!

Fokhagymás fasírtpor - egyszerűen ízletes

A fokhagymás fasírtpor gyors és finom megoldás a hétköznapi főzéshez. Készítse el könnyedén, és élvezze a fokhagyma ízét minden falatban! A fokhagymás fasírtpor egy praktikus konyhai alapanyag, amely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt ízletes fasírtokat készítsen. Az egyszerű használatának köszönhetően ideális választás a gyors étkezésekhez, akár munka után is.

Az elkészítés gyors és egyszerű: csak keverje össze a por alapú keveréket vízzel, és formálja ízletes fasírtokká. A fokhagyma friss íze és a különböző fűszerek kombinációja minden falatban érezhető, így a család minden tagja élvezni fogja. A fasírtok sokoldalúan felhasználhatók, tálalhatók köretként, szendvicsben vagy saláták kísérőjeként.
Ez a fasírtpor vegetáriánusok számára is ideális, hiszen hús nélkül is gazdag ízélményt nyújt. Próbálja ki, és tapasztalja meg, hogy a főzés mennyire egyszerű és élvezetes lehet ezzel a különleges keverékkel! A fokhagymás fasírtpor valódi konyhai csoda, amely megkönnyíti az étkezéseket!