Elkészítése: kb. 250 ml vízzel elkeverjük, 30 perc pihentetés után forró olajban kisütjük.

Az Ákos fasírtpor egy különleges és ízletes alternatíva a hagyományos fasírtok elkészítéséhez. Ez a termék a természetes összetevők harmóniáját ötvözi, lehetővé téve, hogy ízletes és tápláló ételeket készíthessünk anélkül, hogy mesterséges adalékanyagokat kellene használnunk. Az Ákos fasírtpor gazdag tápanyagokban, és ideális választás lehet vegetáriánusok és vegánok számára is, akik szeretnék változatosabbá tenni étrendjüket. A termék könnyen használható, hiszen csak víz hozzáadásával készíthetünk belőle ízletes fasírtokat, amelyeket sütve vagy sütőben elkészítve tálalhatunk. Az Ákos fasírtpor nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen a benne található lenmag, szezám és burgonyapehely hozzájárul a megfelelő rost- és fehérjebevitelhez. A napraforgó és rizsliszt kombinációja pedig gazdagítja az ízélményt, miközben a Dénes-Natura ételízesítő biztosítja a megfelelő fűszerezést, mindezt nátrium-glutamát nélkül.

Ez a fasírtpor tökéletes választás lehet különféle ételekhez, például szendvicsekhez, salátákhoz vagy köretekhez. Használhatjuk önálló étkezésként, vagy akár köretként is, így bármilyen étkezéshez könnyedén illeszthetjük. Az elkészítése rendkívül egyszerű, így ideális megoldás lehet a rohanós hétköznapokra, amikor gyorsan szeretnénk valami finomat az asztalra varázsolni. Az Ákos fasírtpor nemcsak ízletes, hanem tápláló is, így a család minden tagja számára remek választás.

Összetevők: étkezési keményítő, lenmag, szezám, burgonyapehely, napraforgó, rizsliszt, Dénes-Natura ételízesítő (nátrium-glutamát nélkül).

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kiszerelés: 500 g.

Dénes Natura termékek »