Fasírtpor vargánya gombával ízesítve.

Dénes Natura vargánya gombás fasírtpor 250g leírása

Felhasználási javaslat: 100g fasírtport 120ml vízzel kikeverünk, pár perc pihentetés után forró olajban kisütjük.

Összetevők: zabpehely, kukoricakeményítő, zabpehelyliszt, burgonyapehely, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), napraforgó, lenmagliszt, pirított szezámmag, árpa-, búza- és rozspehely, barnarizsliszt, tengeri só, vöröshagyma, zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák, póréhagyma), fokhagyma, petrezselyemzöld, gombapor 2,2% (vargánya 1,5%, csiperke 0,7%) fűszerpaprika, fűszerek. Allergének a termékben: glutén, szezámmag. Nyomokban földimogyorót tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1511kJ/361kcal, Zsír: 9,6g, amelyből telített zsírsavak: 1,5g, Szénhidrát: 56,6g, amelyből cukrok: 3,4g, Fehérje: 10,7g, Só: 3,5g.

Milyen diétába illeszthető: Vegán, vegetáriánus.

Vargányagombás - a gasztronómák kedvence

A vargányagomba a gasztronómák egyik kedvenc gombafajtája, mely gazdag íze miatt sok ételben kedvelt alapanyag. Az erdők kincse, amely különleges ízt ad az ételeknek.

A vargányagomba (Boletus edulis) jelentős népszerűségnek örvend az éttermekben és a házi konyhákban is. Vastag, húsos tönkje és diós íze miatt gyakran használják levesekben, szószokban és pörköltekben. Szedésük izgalmas kaland, hiszen a gombák általában fák tövében, nedves környezetben találhatók. Frissen a legfinomabb, de szárítva is sokáig megőrzi ízét.
A vargányagomba tápanyagokban gazdag, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Fogyasztása jótékony hatással van az emésztésre és az immunrendszerre. Érdemes kipróbálni különböző ételekhez, hiszen nemcsak ízletes, hanem egészséges választás is!

Fasírtpor - A gyors étkezés titka

A fasírtpor egy praktikus és ízletes megoldás a gyors étkezésekhez. Egyszerűen használható, így ideális választás a rohanós napokra. Válassza a fasírtport!

A fasírtpor különleges keveréke a fűszereknek és a pörkölt alapú hozzávalóknak, amelyek önállóan is ízletesek. Csak víz hozzáadásával készíthet belőle gyors és finom fasírtokat. Az elkészítési folyamat nem bonyolult: keverje össze a port a vízzel, formázza meg a fasírtokat, és süsse meg őket. Így pillanatok alatt kész ételt varázsolhat az asztalra.
A fasírtporral készített ételek sokoldalúak és variálhatók. Használhatók köretként, vagy főételként is, attól függően, hogy mennyire gazdagítja őket zöldségekkel vagy szószokkal. A fasírtpor nemcsak gyors megoldás, hanem egyben ízletes választás is a hétköznapi és ünnepi étkezésekhez.

Fűszeres fasírtpor - az ízek találkozása

A fűszeres fasírtpor egy sokoldalú konyhai alapanyag, amely gyorsan és egyszerűen ízletes ételeket varázsol. Tökéletes választás a családi vacsorákhoz.

Ez a por gazdag fűszerezésének köszönhetően különleges ízélményt nyújt. Az elkészítése rendkívül egyszerű: csak víz hozzáadása szükséges, majd formázás és sütés. A kész fasírtok kívül ropogósak, belül pedig szaftosak, így mindenki kedvence lehet. A fűszeres fasírtpor nemcsak hagyományos fasírtok készítésére alkalmas, hanem különféle variációk létrehozására is, például zöldséges töltelékekben vagy rakott ételekben.
Ez a praktikus megoldás ideális választás a vegetáriánusok és vegánok számára is, hiszen húsmentes alternatívát kínál. Próbálja ki a fűszeres fasírtport, és fedezze fel az ízek sokszínűségét a konyhájában!