A konzerv fehérbabot, paradicsomszószt és mediterrán fűszereket tartalmaz, hagyományos görög recept alapján.
Palirria görög bab paradicsomos szószban 280g leírása
Tápérték 100 g termékben: Kalória: 143, fehérje: 5,3 g, zsír: 7 g, szénhidrát: 11,6 g.
Összetevők: bab (főtt) 65%, paradicsomszósz 27% (hagyma, víz, szárított hagyma), antioxidáns: kalium-metabiszulfit), paradicsompüré, hámozott paradicsom, só, kapor, cukor, petrezselyem, pirosparika, bors) szója olaj.
Bab konzerv - ízletes és tápláló étkezési lehetőség
A bab konzerv egy ízletes és tápláló étkezési lehetőség, amely gyors megoldást kínál a főzéshez. Kiváló választás egészségtudatos embereknek és a vegetáriánus étrend követőinek. Fedezd fel a bab konzerv világát!
A bab konzerv rengeteg előnnyel jár. Az előfőzött bab könnyen elkészíthető, nem igényel hosszú főzési időt, így ideális választás a sűrű hétköznapokra. Rostban gazdag, amely támogatja az emésztést, és segít a teltségérzet fenntartásában. A bab különböző fajtái változatos ízeket és textúrákat kínálnak, így minden étkezés változatos lehet.
A bab konzerv sokféleképpen felhasználható: készíthetsz belőle ízletes levest, salátát, vagy akár főételt is. Kiválóan illik fűszerekhez és más zöldségekhez, így a kreativitásod határtalan. Ha gyors, tápláló és ízletes étkezést keresel, a bab konzerv ideális megoldás számodra!
Zöldbab
A zöldbab egy friss és ropogós zöldség, amely nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló is. Magas rosttartalmának köszönhetően elősegíti az emésztést. Kitűnő választás salátákhoz és köretekhez.
A zöldbab gazdag vitaminokban, például A- és C-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, mint a kalcium és a vas. Fogyasztása hozzájárul a sejtek egészségéhez és a bőr szépségéhez. A zöldbab könnyen elkészíthető: főzve, párolva vagy sütve is ízletes. Az ízletes és tápanyagdús zöldség könnyen beilleszthető a napi étrendbe.
Ezen kívül a zöldbab jól párosítható fűszerekkel és más zöldségekkel, így sokféle ételben megjelenhet. Legyen szó levesekről, salátákról vagy köretekről, a zöldbab minden étkezéshez remek kiegészítő lehet, amely színt és ízt visz az asztalra.




