Gyors és ropogós. Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető.
Ataisz babropogós - gyros 200g leírása
A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.
Összetevők: babliszt, zabkorpa, teljes búzaliszt, morzsa, napraforgómag, burgonyakeményítő, burgonyapehely, fűszerek (feketebors, oregánó, kakukkfű, kömény, majoranna, bazsalikom, borsikafű), szárított zöldségek (vöröshagyma, fokhagyma), étkezési só. (EU).
Allergén információ: a termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1453,23 KJ/347,18 kcal, zsír: 4,85 g -amelyből telített zsírsavak: 0,63 g, szénhidrát: 62,27 g -amelyből cukrok: 3,98 g, fehérje: 14,76 g, só: 2,71 g.
Fasírtpor - A gyors étkezés titka
A fasírtpor egy praktikus és ízletes megoldás a gyors étkezésekhez. Egyszerűen használható, így ideális választás a rohanós napokra. Válassza a fasírtport!
A fasírtpor különleges keveréke a fűszereknek és a pörkölt alapú hozzávalóknak, amelyek önállóan is ízletesek. Csak víz hozzáadásával készíthet belőle gyors és finom fasírtokat. Az elkészítési folyamat nem bonyolult: keverje össze a port a vízzel, formázza meg a fasírtokat, és süsse meg őket. Így pillanatok alatt kész ételt varázsolhat az asztalra.
A fasírtporral készített ételek sokoldalúak és variálhatók. Használhatók köretként, vagy főételként is, attól függően, hogy mennyire gazdagítja őket zöldségekkel vagy szószokkal. A fasírtpor nemcsak gyors megoldás, hanem egyben ízletes választás is a hétköznapi és ünnepi étkezésekhez.
Bab fasírtpor - a finom húsmentes étkezés titka
A bab fasírtpor egy ízletes alternatíva a hagyományos húsos ételekhez. Könnyen készíthető és rendkívül tápláló. Tedd változatosabbá az étkezéseidet!
Ez a különleges por gazdag növényi fehérjében és rostokban, így ideális választás vegetáriánusok és vegánok számára. A babok szárítása és őrlése során megőrződnek a tápanyagok, így a fasírtpor nemcsak finom, hanem egészséges is. Az elkészítéséhez elegendő víz és fűszerek hozzáadása, majd alapos keverés, és már kész is a finom fasírt. Az ízek szabadon variálhatók, így mindenki megtalálhatja a kedvenc kombinációját.
A bab fasírtpor sokoldalúan felhasználható, lehet belőle fasírt, salátákhoz adható összetevő, vagy akár levesek ízesítésére is alkalmazható. Egyszerűen és gyorsan készíthető ételek, amelyek nemcsak finomak, hanem táplálóak is! Próbáld ki, és tapasztald meg a babos ételek varázsát!




