Különleges és ízletes... Tradícionális receptúra alapján összeállított fasírtpor különlegesség.

200 g-os csicseriborsó fasírtpor; Ataisz termék fasírt készítéséhez.

A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük. Salátával vagy körettel, forrón fogyasztjuk. Nem tartalmaz: Sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.

Összetevők: csicseriborsóliszt , búzaliszt, zabkorpa, morzsa, őrölt fűszerek változó arányban (római kömény, petrzselyem, majoranna, koriander, vöröshagyma, paprika, fokhagyma és tengeri só (EU).

Allergén információ: a termék búzát tartalmaz. Zabot, szezámmagot és zellert is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1300,29 kJ/310,62 kcal, zsír: 6,96 g -amelyből telített zsírsavak: 0,15 g, szénhidrát: 49,12 -amelyből cukrok: 2,14 g, fehérje: 16,73 g, só: 3,13 g.

Ataisz termékek »

Címkék:

ataiszfasírt