Magyaros ízvilágú zabfasírt, amely pikáns fűszerezéssel és egészséges alapanyagokból készül.
Ataisz ínyenc zabfasírt - magyaros 200g leírása
A zab, kiemelkedően magas tápértékű gabona. Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés: a tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml hideg vízzel, pár perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!) olajban megsütjük. Fogyasztható főételként, vagy feltétként, de tehetjük szendvicsekbe is. TIPP: Készítsen vele hamburgert! Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.
Összetevők: zabpehelydara, búzasikér, burgonyapehely (EU), napraforgómag (Ukrajna), szezámmag (India), fűszerek (fűszerpaprika, kömény, gyömbér, petrezselyem), szárított, őrölt zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma) és tengeri só (EU).
Allergén információ: a termék zabot, glutént (20 g) és olajos magvakat is tartalmaz.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1570,92 kJ/375,28 kcal, zsír: 6,54 g -amelyből telített zsírsavak: 0,78 g, szénhidrát: 54,04 g -amelyből cukrok: 3,42 g, fehérje: 26,18 g, só: 2,81 g.
Fasírtpor - A gyors étkezés titka
A fasírtpor egy praktikus és ízletes megoldás a gyors étkezésekhez. Egyszerűen használható, így ideális választás a rohanós napokra. Válassza a fasírtport!
A fasírtpor különleges keveréke a fűszereknek és a pörkölt alapú hozzávalóknak, amelyek önállóan is ízletesek. Csak víz hozzáadásával készíthet belőle gyors és finom fasírtokat. Az elkészítési folyamat nem bonyolult: keverje össze a port a vízzel, formázza meg a fasírtokat, és süsse meg őket. Így pillanatok alatt kész ételt varázsolhat az asztalra.
A fasírtporral készített ételek sokoldalúak és variálhatók. Használhatók köretként, vagy főételként is, attól függően, hogy mennyire gazdagítja őket zöldségekkel vagy szószokkal. A fasírtpor nemcsak gyors megoldás, hanem egyben ízletes választás is a hétköznapi és ünnepi étkezésekhez.
Zab fasírtpor - Egészséges étkezési szokásokhoz
A zab fasírtpor tökéletes választás az egészséges étkezési szokások kialakításához. Magas rosttartalma és tápanyagprofilja miatt támogathatja az egészséges életmódot. Fedezze fel, hogyan segíthet ez az alapanyag az egészséges táplálkozásban.
A zab fasírtpor elkészítése rendkívül egyszerű: csak keverje össze a port vízzel, adjon hozzá fűszereket és zöldségeket, majd formálja meg a fasírtokat. Sütés után ízletes, tápláló falatokat kap, amelyeket köretként vagy önálló étkezésként is fogyaszthat. A zabban található rostok segítenek a jóllakottság érzésének fenntartásában, így elősegíti a megfelelő testsúlykezelést.
Ez az alapanyag könnyen beilleszthető a mindennapi étrendbe, és remek alternatívát nyújt a húsételek helyett. Használja ki a zab fasírtporban rejlő lehetőségeket, és élvezze az egészséges és ízletes ételeket!




