Készülj fel az ízletes és egészséges ételek élvezetére!
Nuts&berries Bio Vörös lencse 500g leírása
A vörös lencse magas fehérjetartalommal és könnyű emészthetőséggel rendelkezik, ideális választás a vegetáriánus és vegán étrendekben. Készíthetsz belőle krémes lencseleveseket, pikáns curry ételeket vagy színes salátákat. Áztasd röviden, majd főzd puhára, és hozd létre ínycsiklandó és egészséges fogásokat a Nuts&berries Bio Vörös lencséjével!
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1360Kj/323Kcal
Zsír: 1,6g
Amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 41,9g
Amelyből cukrok: 2,3g
Fehérje: 25,8g
Rost: 18,7g
Só: 0,04g.
Vöröslencse köret
A vöröslencse köret egy különleges és ízletes választás, amely gazdag tápanyagokban. Könnyen elkészíthető, és sokféle étellel jól párosítható. Fedezd fel, milyen jótékony hatásai vannak!
A vöröslencse nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen tele van fehérjével és rostokkal. Az elkészítése egyszerű, mindössze néhány perc főzést igényel. A lencse remekül illik zöldségekkel, fűszerekkel, de akár egy kis citromlével is feldobhatjuk. Kiváló köret lehet húsok mellé, de vegán ételekhez is tökéletes választás.
Ne felejtsük el, hogy a vöröslencse köret nemcsak tápláló, hanem színes és vonzó is az étkezések során. Használj kreatív fűszerezést, mint a kömény vagy a paprika, hogy még ízletesebb legyen. A vöröslencse köret így nemcsak laktató, hanem élvezetes étkezést is biztosít.
Lencse - A sokoldalú táplálék
A lencse egy sokoldalú táplálék, amely számos étkezés szerves része lehet. Gazdag fehérjében, rostban és vitaminokban, így ideális választás a vegetáriánusok és egészségtudatos fogyasztók számára. Az íze különleges, ami rengeteg ételhez illik.
A lencse felhasználása rendkívül változatos: készíthetünk belőle ízletes leveseket, salátákat, köreteket vagy akár főételeket is. A különböző fajták, mint a zöld, barna és vörös lencse, eltérő ízprofilokat kínálnak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Az elkészítése gyors és egyszerű, ezért ideális választás a rohanós hétköznapokra.
Az egészségügyi előnyei is figyelemre méltóak. A lencse magas rosttartalma segít az emésztés javításában, csökkenti a koleszterinszintet, és hozzájárul a szív- és érrendszeri egészséghez. Ezen kívül, a benne található vitaminok és ásványi anyagok támogatják a szervezet működését, így a lencse rendszeres fogyasztása mindenkinek ajánlott.





