Mandula: a csonthéjasok világának legnagyobb dívája. Ízében ott a mediterrán nap forró csókja.
Alpro mandulaital - pörkölt, cukormentes 1000ml leírása
Naná, hogy különleges bánásmódot követel! Ezért épp, hogy csak egy kis finom pörkölésben van része. Ez a legjobb módja annak, hogy megtartsuk olyan finomnak, amilyen, így nem kell sem cukor, sem édesítő, köszi szépen. Az eredmény így egy finom, krémes íz, ami a bolygónak is kedvez. Kalciumforrás: a kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A jó egészséghez változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt.
Természetesen laktózmentes, 100% növényi alapú. Vegetáriánus, természetesen alacsony zsírtartalom, természetesen alacsony telített zsírsavtartalom. Cukormentes, hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül. Rostban gazdag. Kalciumforrás, B2-, B12- és D-vitamint tartalmaz.
Összetevők: ivóvíz, mandula (2,3%), trikálcium foszfát, tengeri só, stabilizátorok (szentjánoskenyérliszt, gellán gumi), emulgálószer (napraforgó lecitin), vitaminok (riboflavin (B2), B12, E, D2).
Allergének: dióféléket nyomokban tartalmazhat. Földimogyorót nem tartalmaz. Gluténmentes.
Átlagos tápérték 100 ml termékben: Energia: 53 kJ/13 kcal, zsír: 1,1 g -ebből telített zsírsav: 0,1 g -ebből egyszeresen telítetlen: 0,7 g -ebből többszörösen telítetlen: 0,3 g, szénhidrát: 0 g -ebből cukrok: 0 g, rost: 0,3 g, fehérje: 0,4 g, só: 0,14 g.
Vitaminok: D-vitamin: 0,75 µg, B2-vitamin: 0,21 mg, B12-vitamin: 0,38 µg.
Ásványi anyagok: kalcium: 120 mg.
Mandulaital - ízek és tápláló összetevők
A mandulaital egy egyedülálló növényi ital, amely a mandula ízletes ízét és tápláló összetevőit ötvözi. Kiváló alternatíva a hagyományos tejtermékek helyett. Fedezd fel ezt a különleges italt! A mandulaital gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például az E-vitamin, ami segít megőrizni a bőr fiatalosságát. Emellett a mandula magas fehérje- és rosttartalma jótékony hatással van az emésztésre és a teltségérzetre is. Ezen kívül a mandulaital alacsony kalóriatartalmú, amit a diétázók is értékelnek.
Az ital készítése során a mandulákat vízben áztatják, hogy lágyabbá váljanak, majd pépesítik és szűrik. Az így kapott mandulaital selymes textúrájú, és édes ízével mindenki kedvence lehet. Használhatod reggeliként, a kávédhoz, vagy akár sütik és desszertek készítéséhez is. A mandulaital íze jól harmonizál különféle fűszerekkel és gyümölcsökkel, így számtalan variációt kínál. Próbáld ki, és tapasztald meg a mandulaital gazdag ízvilágát!




