Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Dr. Oxygen 5 stabilizált szórófejes oxigénnel dúsított víz alapú ital 50ml

Dr. Oxygen termékek »

7695 Ft/db
Egységár: 153.9 Ft/ml

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Dr. Oxygen 5 stabilizált szórófejes oxigénnel dúsított víz alapú ital 50ml részletes leírása

A folyékony, stabilizált oxigén tehát az O2-t erősen megkötő anyagokat tartalmazó víz.

50 ml-es oxigénnel dúsított víz alapú ital; Dr. Oxygen termék oxigénterápiához.

Nem összekeverendő az oxigénnel fizikailag dúsított italokkal és ásványvizekkel, hanem olyan készítmény, amely biológiailag hasznosítható oxigént tartalmaz kémiai kötésben.

Oxigénhiány kezdeti tünetei: nem elég pihentető az alvás. Ha végre többet sikerül aludni, akkor gyakran még rosszabb az ébredés. Alacsony stressztűrő képesség, állandó idegesség, robbanékonyság és fáradékonyság. Fejfájás, frontérzékenység. Elsavasodás. A méreganyagok felhalmozódnak. Fakó bőrszín. Megnövekszik a nitrátszint. Gyakran érezzük, hogy lusták vagyunk, ásítozunk. Nincs erőnk, sem kedvünk dolgozni. Váltakozik a túlzott felpörgés és túlzott energiahiány érzése.

Ha már úgy érezzük ezek a tünetek minket is elértek, tegyünk ellenük: több formában lehet a szervezetet oxigéntöbblethez juttatni: pl. hiperbárikus oxigénterápiával (azaz az oxigéngáz belélegeztetésével) vagy oxigénes fürdő- és ivókúrák alkalmazásával, vagy cseppek formájában egy pohár folyadékba csepegtetve. Erre kiváló alkalmasak a stabilizált oxigén cseppek.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz