Finom és harmonikus. A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé.

250 g-os finomköret; Ataisz termék köretek készítéséhez.

Elkészítése: 1 rész finomköret 2 rész víz. Körülbelül 20 perc alatt fő meg. Fűszerezzük sóval vagy Ataisz Vegantériával. Célszerű a főzési idő letelte után, a fedő levétele nélkül saját gőzében állni hagyni. Ezután villával összeforgatjuk, és azonnal tálalható. Olívaolajjal dúsítható.

Összetevő: hosszúszemű rizs (EU), bulgur, vöröslencse (Törökország).

Allergén információ: a termék, zabot, szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1461,74 kJ/349,20 kcal, zsír: 0,73 g -amelyből telített zsírsavak: 0,10 g, szénhidrát: 75,50 g -amelyből cukrok: 2,01 g, fehérje: 10,49 g, só: 0,25 g.

Ataisz termékek »

Címkék:

ataiszköret