Előfőzött, tört búzaszemek. Köretként vagy főételként ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb.

500 g-os bulgur; Ataisz termék köretek készítéséhez.

Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt fő meg. Célszerű a főzési idő letelte után a fedő levétele nélkül pár percig saját gőzében állni hagyni. Extra tipp: tegyen a főzővízbe Ataisz Vega-Mix-et.

Összetevők: búza (Törökország).

Allergén információ: a termék búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1494,40 kJ/357 Kcal, szénhidrát: 78,01 g -amelyből cukrok: 6,70 g, zsír: 1,20 g -amelyből telített zsírsavak: 0,10 g, fehérje: 10,30 g, só: 0,80 g.

Ataisz termékek »

Címkék:

ataiszköret