Kenyérre kenve, illetve süteménybe sütve is fogyasztható.
Bio Berta bio áfonya lekvár nádcukorral édesítve 190g leírása
Összetevők: áfonya* (70%), nádcukor*, pektin, antioxidáns: citromsav. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01.
Adagoláshoz mindig tiszta eszközöket használjunk és felbontás után visszazárva hűtőszekrényben tároljuk.
Allergén anyagot nem tartalmaz. Kiszereles: 190 gr/üveg. Származási hely: Magyarország.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 738 kJ/189 kcal, zsír: 0 g -amelyből telített zsírsavak: 0 g, szénhidrát: 43,8 g -amelyből cukrok: 42,8 g, fehérje: 3,3 g, só: 0 g.
Kékáfonya - a tápláló bogyó
A kékáfonya egy apró, de annál értékesebb gyümölcs, amely gazdag tápanyagokban és antioxidánsokban. Fedezze fel a bogyó egészségmegőrző tulajdonságait!
A kékáfonya (Vaccinium) nemcsak finom, hanem sokféle jótékony hatással is bír. A gyümölcs tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal, így hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez. Az antioxidánsok, különösen az antocianinok, védik a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól, ezáltal segítve a krónikus betegségek megelőzését. A kékáfonya rendszeres fogyasztása javíthatja az agyműködést és a memóriát is.
A kékáfonya sokoldalú, felhasználható különböző ételekben, italokban. Salátákhoz, joghurtokhoz adva, vagy akár egy finom smoothie alapjaként is remek választás. Ne habozzon, és tapasztalja meg a kékáfonya jótékony hatásait a mindennapokban!
Kékáfonya lekvár - ízletes és tápláló
A kékáfonya lekvár egy édes és savanykás ízvilágú finomság, amely remek választás mindennapi csemegeként.
A kékáfonyában található vitaminok és antioxidánsok miatt nemcsak finom, hanem rendkívül tápláló is. Az elkészítése során a friss kékáfonyát cukorral és citromlével főzik össze, amely kiemeli a gyümölcs természetes ízét. A lekvár ideális reggeli kiegészítő, de desszertként, süteményekhez vagy éppen sajtok mellé is tökéletesen illik. Minden falat egy új ízélmény!





