Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felhasználva. Valódi gyümölcsíz, cukor nélkül.
Biosüsse bio sárgabarack lekvár 225g leírása
A Biosüsse Sárgabarack lekvár nemcsak a palacsintához illik tökéletesen. A különböző torták és sütemények mázához vagy egyszerűen csak egy szelet kenyéren fogyasztva - ennek a lekvárnak ott a helye minden hűtőszekrényben. Nem utolsó, hogy a lekvár bársonyosan fénylik a magas karotintartalmának köszönhetően. Tartalom: 225 g. Bio sárgabarack lekvár, ellenőrzött gazdaságból származó eritrit (Biosüsse) édesítővel.
Összetevők: 60% sárgabarack *, édesítőszer: eritritol *, gélesítőszer: pektin *, almalé koncentrátum *, savanyítószer: citromsav *. A *-gal jelölt összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.
Kiszerelés: 225 g -os, üveges kivitel.
Tárolás: száraz, hűvös helyen tartandó.
A Biosüsse eper lekvár mentes a következőktől: tej, glutén, tojás, szezám, szója, mogyoró, mandula.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 424 kJ/100 Kcal, zsír: <0,5 g -ebből telített zsírsavak: <0,1 g, szénhidrát: 23 g -ebből cukrok: 21 g, rost: 1,5 g, fehérje: 1 g, só: <0,01 g.
Sárgabarack lekvár
A sárgabarack lekvár egy különleges ízélmény, amely a gyümölcsök édes ízét hozza el. Kiválóan illik reggeli pirítósra, és egy igazi csemege az egész család számára. A sárgabarack lekvár nemcsak finom, hanem tápláló is, tele vitaminokkal.
A lekvár elkészítése során friss, érett sárgabarackokat választunk, amelyeket megmossuk és darabolunk. A gyümölcsöket cukorral és citromlével főzzük, hogy a lekvár megőrizze természetes ízét és frissességét. A főzés közben a gyümölcsök aromája felszabadul, és a végeredmény egy sűrű, ízletes lekvár lesz. A kész lekvárt steril üvegekbe töltjük, így elérve a tartósságot.
A sárgabarack lekvár tökéletes kiegészítője lehet a reggeli ételeknek, de süteményekbe vagy desszertekhez is felhasználható. Az édes-savanykás ízvilág számos étkezéshez illik, így mindig van lehetőség új kombinációkra. Ajándéknak is remek választás, hiszen mindenki szereti a házi készítésű finomságokat.
Sárgabarack - vitaminbomba a nyári hónapokban
A sárgabarack igazi vitaminbomba, amely nyáron a legfinomabb. Édes íze és lédússága mindenkit rabul ejt. Fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.
A sárgabarack, amely a rózsafélék családjába tartozik, szinte mindenki által kedvelt gyümölcs. A gyümölcs napos, meleg helyeken érlelődik, és a nyári hónapokban érik be. Színe a világos sárgától a mély narancssárgáig terjed, íze édes, és a friss gyümölcsök lédússága igazi élvezetet nyújt. A sárgabarack nemcsak frissen fogyasztva finom, hanem lekvárokban, süteményekben és salátákban is remekül érvényesül.
A sárgabarack A-vitaminban gazdag, amely segíti a bőr és a szem egészségének megőrzését. Emellett C-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatásai révén védelmet nyújt a sejtek számára. A gyümölcs emésztést segítő rostokat is tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul a bélrendszer egészségéhez. A sárgabarack tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is.




