A Dia-Wellness áfonya lekvár csökkentett szénhidráttartalommal rendelkezik, természetes fruktózzal és édesítőszerrel készül. Nem tartalmaz hozzáadott répacukrot, így ideális választás lehet low-carb étrendet követők számára.

Dia-Wellness lekvár - kékáfonya 380g leírása

Hatóanyagok:
Vitamin C 16 mg, NRV: 20 %

Összetevők:
áfonya 45 %, inulin, gyümölcsből kivont természetes szirup, tömegnövelőszer: polidextróz, almavelő, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: citromsav, só, tartósítószer: Kálium-szorbát, vitamin C (L-aszkorbinsav), aroma, édesítőszer: szukralóz.

Étrendi irányzatok:
low-carb

Mentességek:
Hozzáadott répacukrot nem tartalmaz

Figyelmeztetés:
A C-vitamin hozzájárulhat a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra.

Energia- és tápérték:
Energia: 673 kJ / 163 kcal
Zsír: 0,3 g, amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
Szénhidrát: 22,3 g, ebből cukrok: 20,2 g
Rost: 20,2 g
Fehérje: 34,8 g
Só: 0,3 g
Vitamin C: 16 mg, NRV: 20 %

Tárolás:
Száraz, tiszta helyen, 23°C alatt tárolandó.

Gyártó és/vagy forgalmazó:
m-Gel Hungary Kft.

Átfogó ismertető:
A Dia-Wellness áfonya lekvár egy különleges termék, amely csökkentett szénhidráttartalommal és természetes fruktózzal készül. Az áfonya 45%-os tartalma mellett inulint és polidextrózt is tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a termék rosttartalmához. A lekvár nem tartalmaz hozzáadott répacukrot, így ideális lehet azok számára, akik low-carb étrendet követnek. A termék C-vitamin tartalma támogathatja a fáradtság csökkentését, de fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás fenntartása. A lekvár minimum 60% szárazanyagtartalommal rendelkezik, és a m-Gel Hungary Kft. gyártja Budapesten.

Kékáfonya - a tápláló bogyó

A kékáfonya egy apró, de annál értékesebb gyümölcs, amely gazdag tápanyagokban és antioxidánsokban. Fedezze fel a bogyó egészségmegőrző tulajdonságait!

A kékáfonya (Vaccinium) nemcsak finom, hanem sokféle jótékony hatással is bír. A gyümölcs tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal, így hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez. Az antioxidánsok, különösen az antocianinok, védik a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól, ezáltal segítve a krónikus betegségek megelőzését. A kékáfonya rendszeres fogyasztása javíthatja az agyműködést és a memóriát is.
A kékáfonya sokoldalú, felhasználható különböző ételekben, italokban. Salátákhoz, joghurtokhoz adva, vagy akár egy finom smoothie alapjaként is remek választás. Ne habozzon, és tapasztalja meg a kékáfonya jótékony hatásait a mindennapokban!

Kékáfonya lekvár - ízletes és tápláló

A kékáfonya lekvár egy édes és savanykás ízvilágú finomság, amely remek választás mindennapi csemegeként.

A kékáfonyában található vitaminok és antioxidánsok miatt nemcsak finom, hanem rendkívül tápláló is. Az elkészítése során a friss kékáfonyát cukorral és citromlével főzik össze, amely kiemeli a gyümölcs természetes ízét. A lekvár ideális reggeli kiegészítő, de desszertként, süteményekhez vagy éppen sajtok mellé is tökéletesen illik. Minden falat egy új ízélmény!