A lekvár kajszibarackból készült, nyírfacukorral és eritrittel édesítve, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Fitt kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritrittel 210g leírása

Összetevők: kajszibarack (70%) nyírfacukor, eritritol, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin, citromlé (0,5%) szukralóz.

Csökkentett energiatartalmú lekvár, magas (70%-os) gyümölcstartalommal. Használt édesítőszerek a termékben: nyírfacukor (xilit) eritritol, szukralóz. Tartósítás módja: hőkezelés. Tárolási feltételek: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! felbontás után 5-10 °C-on 5 napig fogyasztható.

Sárgabarack lekvár

A sárgabarack lekvár egy különleges ízélmény, amely a gyümölcsök édes ízét hozza el. Kiválóan illik reggeli pirítósra, és egy igazi csemege az egész család számára. A sárgabarack lekvár nemcsak finom, hanem tápláló is, tele vitaminokkal.

A lekvár elkészítése során friss, érett sárgabarackokat választunk, amelyeket megmossuk és darabolunk. A gyümölcsöket cukorral és citromlével főzzük, hogy a lekvár megőrizze természetes ízét és frissességét. A főzés közben a gyümölcsök aromája felszabadul, és a végeredmény egy sűrű, ízletes lekvár lesz. A kész lekvárt steril üvegekbe töltjük, így elérve a tartósságot.
A sárgabarack lekvár tökéletes kiegészítője lehet a reggeli ételeknek, de süteményekbe vagy desszertekhez is felhasználható. Az édes-savanykás ízvilág számos étkezéshez illik, így mindig van lehetőség új kombinációkra. Ajándéknak is remek választás, hiszen mindenki szereti a házi készítésű finomságokat.

Sárgabarack - vitaminbomba a nyári hónapokban

A sárgabarack igazi vitaminbomba, amely nyáron a legfinomabb. Édes íze és lédússága mindenkit rabul ejt. Fogyasztása jótékony hatással van az egészségre.

A sárgabarack, amely a rózsafélék családjába tartozik, szinte mindenki által kedvelt gyümölcs. A gyümölcs napos, meleg helyeken érlelődik, és a nyári hónapokban érik be. Színe a világos sárgától a mély narancssárgáig terjed, íze édes, és a friss gyümölcsök lédússága igazi élvezetet nyújt. A sárgabarack nemcsak frissen fogyasztva finom, hanem lekvárokban, süteményekben és salátákban is remekül érvényesül.
A sárgabarack A-vitaminban gazdag, amely segíti a bőr és a szem egészségének megőrzését. Emellett C-vitamint is tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, és antioxidáns hatásai révén védelmet nyújt a sejtek számára. A gyümölcs emésztést segítő rostokat is tartalmaz, így rendszeres fogyasztása hozzájárul a bélrendszer egészségéhez. A sárgabarack tehát nemcsak ízletes, hanem rendkívül tápláló választás is.