A szőlőmag olaj a legegészségesebb olajok közé sorolható, élettani és gyógyhatását tekintve egyaránt.

Costa doro szőlőmagolaj 500ml leírása

Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, megelőzi a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét, javítja a látást. Erősen antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen.

Sütéshez főzéshez egyaránt használhatjuk. Salátákhoz is kiváló palacsinta tésztába is rakhatjuk, de használhatjuk halakhoz vagy zöldségekhez grillezéskor is.

Szőlőmagolaj - A gasztronómia új dimenziója

A szőlőmagolaj egyedi íze és jótékony tápanyagtartalma révén különleges helyet foglal el a gasztronómiában. Próbálja ki az új ízélményeket!

A szőlőmagolaj világos, enyhén diós ízével tökéletes alapanyag a különféle ételek elkészítéséhez. Magas füstpontja miatt ideális választás sütéshez és pirításhoz is, hiszen nem ég meg, így megőrzi a tápanyagokat és ízeket. A salátákhoz adva friss, élénk ízt kölcsönöz, és emeli az étel ízélményét.
Egyedi aromája miatt a szőlőmagolaj nemcsak egészséges, hanem ízletes alternatíva is a mindennapi főzéshez. Használja pácokban, öntetekben vagy akár sült ételekhez, hogy kiemelje az ízek harmóniáját. Fedezze fel a szőlőmagolaj sokoldalúságát, és élvezze a gasztronómiai élvezeteket!

Szőlőmagolaj étolaj - a gasztronómia új dimenziója

A szőlőmagolaj nemcsak ízletes, hanem egészséges is, tökéletes választás mindennapi használatra. Fedezd fel a gasztronómiai lehetőségeit!

Ez az olaj gazdag tápanyagokban, beleértve az E-vitamint és a flavonoidokat, amelyek védik a sejteket a káros hatásoktól. A szőlőmagolaj ideális saláták, marinádok és pácok készítéséhez, de sütéshez is remekül használható. Magas füstpontja miatt nem ég meg, így tökéletes választás forró főzési technikákhoz.
Az olaj jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, segít a gyulladások csökkentésében, valamint a bőr hidratálásában. A szőlőmagolaj gazdag ízvilága és egészségügyi előnyei miatt érdemes beilleszteni a mindennapi étrendbe.