A szőlőmag-olajat apró vetőmagok sajtolásával nyerik a szőlőbogyókból (Vitis Vinifera), és minden bogyó olajat, ásványi anyagokat, vitaminokat és természetes antioxidánsokat tartalmaz.

Goccia doro Puglia szőlőmag olaj 1000ml leírása

Ennek az olajnak a kivételes tulajdonságai lehetővé tették számunkra, hogy annyira növeljük termelését, hogy manapság ez az egyik legértékesebb termék. Használja ki a szőlőmagolaj finom ízével, magas füstpontjával és Omega-6 zsírsavaival való sokoldalúságát és egészségügyi előnyeit, amelyek egyedivé és teljes termékké teszik.

Tálalási javaslat: Pékárukhoz vagy ízletes sült ételek készítéséhez egyaránt használhatjuk. A kiváló emulgeáló tulajdonságok miatt majonéz vagy krémes termékek elkészítéséhez ideálisak, még hűtve is. Próbálja ki halak pácolásához és a salátaöntetként is.

Szőlőmagolaj - A gasztronómia új dimenziója

A szőlőmagolaj egyedi íze és jótékony tápanyagtartalma révén különleges helyet foglal el a gasztronómiában. Próbálja ki az új ízélményeket!

A szőlőmagolaj világos, enyhén diós ízével tökéletes alapanyag a különféle ételek elkészítéséhez. Magas füstpontja miatt ideális választás sütéshez és pirításhoz is, hiszen nem ég meg, így megőrzi a tápanyagokat és ízeket. A salátákhoz adva friss, élénk ízt kölcsönöz, és emeli az étel ízélményét.
Egyedi aromája miatt a szőlőmagolaj nemcsak egészséges, hanem ízletes alternatíva is a mindennapi főzéshez. Használja pácokban, öntetekben vagy akár sült ételekhez, hogy kiemelje az ízek harmóniáját. Fedezze fel a szőlőmagolaj sokoldalúságát, és élvezze a gasztronómiai élvezeteket!

Szőlőmagolaj étolaj - a gasztronómia új dimenziója

A szőlőmagolaj nemcsak ízletes, hanem egészséges is, tökéletes választás mindennapi használatra. Fedezd fel a gasztronómiai lehetőségeit!

Ez az olaj gazdag tápanyagokban, beleértve az E-vitamint és a flavonoidokat, amelyek védik a sejteket a káros hatásoktól. A szőlőmagolaj ideális saláták, marinádok és pácok készítéséhez, de sütéshez is remekül használható. Magas füstpontja miatt nem ég meg, így tökéletes választás forró főzési technikákhoz.
Az olaj jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, segít a gyulladások csökkentésében, valamint a bőr hidratálásában. A szőlőmagolaj gazdag ízvilága és egészségügyi előnyei miatt érdemes beilleszteni a mindennapi étrendbe.