Az Alce Nero arrabbiata mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amit a Ferrara és a Ravenna tartomány Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.
Alce Nero bio Arrabbiata paradicsomszósz 200g leírása
A bio arrabbiata szósz különleges, egészen egyedi ízt varázsolhat ételinknek. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt kiváló szószok közé sorolható, fenséges aromát kölcsönözhet valamennyi ételnek. A paradicsomszószt rázza fel és vízfürdőben (nyitott tetővel) vagy mikrohullámú sütésre alkalmas edénybe öntve, lefedve melegítse fel. Tárolás: felbontás után 2-3 napig hűtőszekrényben eltartható. Hőtől védve tárolandó.
Összetevők: paradicsom* 92% (paradicsompüré*, paradicsompép* paradicsomkoncentrátum*), extra szűz olívaolaj* (4%), nádcukor*, só, petrezselyem*, fokhagyma*, chilipaprika* (0,2%). *= organikus termelésből származó összetevő.
Paradicsom - a kert kincse
A paradicsom nemcsak az étkezések meghatározó része, hanem a kertek ékessége is. Könnyen termeszthető, és bőséges hozamot biztosít. A saját kertünkben nevelt paradicsom íze verhetetlen.
A paradicsom ültetése viszonylag egyszerű feladat, hiszen a napfényes hely és a jó vízelvezetésű talaj elegendő a sikeres növekedéshez. A palántákat tavasszal érdemes elültetni, és rendszeres öntözés mellett hamarosan élvezhetjük a friss zöldséget. A különböző fajták között válogatva mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen az édes koktélparadicsom vagy a nagyobb, húsos fajták.
A saját termesztésű paradicsom nemcsak ízletes, hanem egészséges is, hiszen tudjuk, hogy mit tartalmaz. A friss, ízletes gyümölcsökből készíthetünk salátákat, szószokat vagy akár savanyúságokat is. A paradicsom termesztése egy kellemes hobbivá is válhat, amely nemcsak a kert szépítését, hanem az egészséges táplálkozást is szolgálja.
Paradicsom szósz - ízek harmóniája
A paradicsom szósz az ízek harmóniáját képviseli, amely minden étkezést különlegessé varázsol. Friss és ízletes, rengeteg étel alapjául szolgálhat. Tökéletes választás minden otthoni szakács számára! A paradicsom szósz készítése során a friss, érett paradicsom és a gondosan kiválasztott fűszerek egyesülnek, hogy egy különleges ízélményt nyújtsanak.
Az elkészítéshez szükség van néhány egyszerű hozzávalóra, mint például olívaolaj, fokhagyma és hagyma, valamint a kedvenc fűszereidre. A paradicsomot először megfőzzük, majd a többi hozzávalóval együtt összeérleljük, hogy a fűszerek aromái teljesen kioldódjanak. Az így kapott szósz sűrű, ízletes és tápláló, tökéletes tésztákhoz, pizzákhoz, vagy akár különböző húsételekhez.
A paradicsom szósz tehát nemcsak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy igazi ízélmény, amely minden étkezést feldob. Kísérletezz bátran különböző fűszerekkel, és fedezd fel a paradicsom szósz sokoldalúságát!
Szósz - Az ízek sokszínűsége
A szószok világa rendkívül gazdag és változatos, lehetőséget adva a kreativitásra. Az ízek sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden étkezés egyedi legyen. Fedezd fel a szószok sokszínűségét!
A szószok készítése során különböző ízkomponensek kombinálásával érhető el a kívánt ízélmény. Az édes, savanyú, sós és csípős ízek harmonikus egyensúlyának megteremtése kulcsfontosságú. Különösen népszerűek a házi készítésű szószok, hiszen így a legjobb minőségű alapanyagokból készítheted el őket. A friss fűszerek, zöldségek és egyéb hozzávalók használata garantálja az ízek intenzitását és frissességét.
A szószok nemcsak a főételek kísérői, hanem önálló ínycsiklandó falatok is lehetnek. Kínálj különféle mártogatósokat, amelyek színesítik a vendégváró falatozásokat! A szószok tehát nemcsak az ételek ízét fokozzák, hanem a gasztronómiai élmény teljességét is biztosítják. Fedezd fel a világ legizgalmasabb ízeit, és alakítsd át az étkezéseidet!




