Ata élesztő nélküli tönköly kenyér (30 napos) 500g

Ata élesztő nélküli tönköly kenyér (30 napos) 500g
 1 727 Ft
1 537 Ft
 Egységár: 3,07 Ft
Jelenleg nem kapható!

A tönkölybúza fehérjében gazdag, élesztő nélkül készült kenyér.

Ata élesztő nélküli tönköly kenyér (30 napos) 500g leírása

Az ATA péktermékek csomagolásán a logo és dr. Kalmár Gergely aláírása igazolja, hogy a termesztés szigorúan ellenőrzött körülmények között történt, és a termék természetes alapanyagokból, kizárólag ennek a típusú lisztnek a felhasználásával, hagyományos receptek alapján készült.

Tönkölybúzakenyér - a hagyomány és az egészség találkozása

A tönkölybúzakenyér egy különleges kenyérfajta, amely a természetes ízeket és az egészséges táplálkozást képviseli. Fedezze fel a tönkölybúza gazdag tápanyagtartalmát! A kenyér elkészítése során csak tönkölybúza liszt, víz, só és élesztő szükséges, így minden falatban a természet ízét élvezheti. Az ízletes, rusztikus kenyér tökéletes választás reggelire vagy uzsonnára.

A tönkölybúzakenyér magas rosttartalma miatt jótékony hatással van az emésztésre, és segít a teltségérzet fenntartásában. Az alacsonyabb gluténtartalom miatt sokan könnyebben tolerálják, így ideális választás a gluténérzékenyek számára is. A kenyér sokoldalúan felhasználható, remekül illik különféle feltétekhez, mint például zöldségek, sajtok vagy krémek, így mindig új ízeket kínál.
A tönkölybúzakenyér nemcsak finom, hanem egészséges választás is. Fedezze fel a tönkölybúza előnyeit, és tapasztalja meg a hagyományos és egészséges táplálkozás harmóniáját!

Kenyér - A változatos ízek forrása

A kenyér nemcsak egy egyszerű élelmiszer, hanem a világ gasztronómiájának változatos ízletes képviselője. A különféle fajták és ízesítések végtelen lehetőségeket kínálnak. A kenyér mindenki szívéhez közel áll.

A kenyér készítése során számos variációt alkalmazhatunk. A magvak, fűszerek, vagy akár zöldségek hozzáadásával egyedi ízélményeket érhetünk el. A rozskenyér, a fokhagymás bagett vagy a zöldfűszeres ciabatta mind-mind különleges ízvilágot kínál. Ezen kívül a különböző sütési technikák, mint a gőzös sütés vagy a kovászos kenyér készítése, új dimenziókat adnak a kenyér élvezetéhez.
A kenyér ízletes és tápláló kísérője lehet a napi étkezéseknek, legyen szó szendvicsekről, levesekről vagy önálló falatokról. Az ízletes kenyér élvezete nemcsak a táplálkozás része, hanem egy örömteli élmény is, amely sok ember életét gazdagítja.