Glutén-, laktózmentes teljeskiőrlésű sokmagvas kenyér.

Balviten gluténmentes teljeskiőrlésű magvas kenyér 250g leírása

Összetevők: víz, magvak 31,8%: (napraforgómag, barna lenmag, tökmag, sárga lenmag, köles) zabpehely 22%, repceolaj, savanyúságot szabályozó: ecetsav, útifűmaghéj, almarost, só. Allergének: zab.

Kenyér - A változatos ízek forrása

A kenyér nemcsak egy egyszerű élelmiszer, hanem a világ gasztronómiájának változatos ízletes képviselője. A különféle fajták és ízesítések végtelen lehetőségeket kínálnak. A kenyér mindenki szívéhez közel áll.

A kenyér készítése során számos variációt alkalmazhatunk. A magvak, fűszerek, vagy akár zöldségek hozzáadásával egyedi ízélményeket érhetünk el. A rozskenyér, a fokhagymás bagett vagy a zöldfűszeres ciabatta mind-mind különleges ízvilágot kínál. Ezen kívül a különböző sütési technikák, mint a gőzös sütés vagy a kovászos kenyér készítése, új dimenziókat adnak a kenyér élvezetéhez.
A kenyér ízletes és tápláló kísérője lehet a napi étkezéseknek, legyen szó szendvicsekről, levesekről vagy önálló falatokról. Az ízletes kenyér élvezete nemcsak a táplálkozás része, hanem egy örömteli élmény is, amely sok ember életét gazdagítja.

Magvas kenyér - Az egészséges választás

A magvas kenyér egy tápláló pékáru, amely tele van ízletes és egészséges összetevőkkel. Ideális választás a mindennapi étkezésekhez, energikus kezdést biztosít.

A magvas kenyér készítésekor a teljes kiőrlésű liszt és a különböző magvak harmonikus kombinációja jön létre. A magvak, mint a tökmag és napraforgómag, gazdag forrásai a fehérjéknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, így a kenyér nemcsak finom, hanem tápláló is. Az elkészült kenyér ropogós héjával és puha belsejével minden falatnál élvezetet nyújt.
Ez a kenyér ideális választás lehet szendvicsekhez, de önálló snackként vagy reggeli kísérőjeként is megállja a helyét. Fedezze fel a magvas kenyér sokoldalúságát, és tapasztalja meg, hogyan teszi egészségesebbé az étkezéseit!