A ropogós grissini teljes kiőrlésű liszttel és szezámmaggal készül, adalékanyagok nélkül.

Fedon teljes kiőrlésű mini grissini szezámmaggal 125g leírása

Összetevők: búzaliszt, szezám 11%, teljeskiőrlésű búzaliszt 11%, növényi zsír (pálmaolaj) cukor, glükoz-szirup, maláta, emulgálószer (lecitin) só, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, dinátrium difoszfát, monokalcium foszfát) Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást, diót, mogyorót.

Grissini - az ízletes ropogós rúd

A grissini egy vékony, ropogós kenyérszelet, amely az olasz konyha elengedhetetlen része. Ideális választás, ha valami különlegeset szeretnél kínálni.

A grissini készítése során a legfontosabb alapanyagok a búzaliszt, víz, só és élesztő. A tésztát alaposan kidolgozzák, majd vékony rudakká formálják és megsütik, hogy a kívánt ropogós állagot elérjék. A grissini ízesítése változatos, hiszen fűszerekkel, olajjal vagy sajttal is gazdagítható, így mindenki számára vonzó lehet.
Ezek a ropogós rudak nemcsak önálló snackként, hanem különféle ételek kísérőjeként is remekül megállják a helyüket. Tálald őket borokkal, sajtokkal vagy különböző mártogatósokkal, és élvezd a közös étkezések örömét. A grissini tökéletes választás bármilyen alkalomra, hiszen minden falat egy különleges élményt kínál!

Címkék:

fedongrissini