Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények készítéséhez.

Mások ezeket vették

Naturfood kandírozott ananász 150g leírása

Összetevők: kandírozott ananász (ananász, cukor, étkezési sav (citromsav) antioxidáns (kén-dioxid))

Ananász - a vitaminbomba

Az ananász egy különleges gyümölcs, amely trópusi eredetével és zamatos ízével sokak kedvence. Gazdag tápanyagokban, és számos jótékony hatása van az egészségre. Az ananász több szempontból is különleges.

Gazdag C-vitaminban, amely hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, valamint mangánban, ami antioxidáns hatású. Az ananász emellett bromelain tartalma révén gyulladáscsökkentő hatással bír, így különösen ajánlott sportolóknak és aktív életet élőknek. Friss fogyasztása mellett remekül használható különböző ételekben, mint például pitékben, salátákban vagy akár húsételekhez is. Az ananász nemcsak ízletes, hanem tápláló is, így érdemes beilleszteni a mindennapi étrendünkbe.

Kandírozott ananász - a trópusi varázslat

A kandírozott ananász egy különleges édesség, amely a friss ananász édes ízét igyekszik megőrizni. Cukorral készül, így egyedi ízélményt nyújt. Ismerd meg ezt az ínycsiklandó csemegét!

A kandírozott ananász előállítása során a friss gyümölcsöt először apró darabokra vágják, majd cukros szirupban főzik, hogy megőrizzék az ananász természetes ízét és tápanyagtartalmát. Az eljárás során az ananász édes és ragacsos állagú lesz, ami tökéletesen illik süteményekhez, müzlikhez, vagy akár csak úgy, magában is fogyasztható. Az ananász gazdag vitaminokban, például C-vitaminban, ami hozzájárul az egészséges életmódhoz.
Ez az édes csemege remekül használható vendégváráskor, ünnepi asztalon, vagy akár ajándékként is. Az édes ízek és a trópusi aroma mindenkit elbűvöl, így garantáltan jókedvet varázsol bármely alkalomra. Élvezd a kandírozott ananász különleges ízét!