Kisperec, nem csak kicsiknek!
Biopont bio sós kisperec 100g leírása
A sós perec senkinek nem újkeletű találmány, de az bizonyosan jó hír, hogy most már bio összetevőkből készítve is elérhető! Ne tedd messzire a csomagot, mert ha elkezded, egyszerűen nem tudod abbahagyni!
Bio búzafinomlisztből és teljes kiőrlésű búzalisztből készül, amely készítése során a búzaszem összes alkotóelemét felhasználják, a héját és a csírát is beleértve. Az így készült lisztben megmaradnak a rostok, ásványi anyagok és vitaminok is.
Ugye Te is inkább erre szavazol, mint a mesterséges adalékanyagokkal készített termékekre?
Allergén figyelmeztetés: Glutén.
Tárolási információk: Száraz hűvös helyen tartandó.
Felhasználási információk: Felbontás után azonnal fogyasztható.
Összetevők: búzaliszt* (búzafinomliszt*, teljes kiőrlésű búzaliszt*), ivóvíz, pálmazsír*, nádcukor*, tengeri só (min. 2%), élesztő, fényezőanyag (nátrium-hidroxid), antioxidáns (aszkorbinsav). *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó.
Tápanyag-információ egységenként (100 g): Energia: 1616 kJ/383 Kcal, zsír: 7,4 g -amelyből telített zsírsavak: 3 g, szénhidrát: 66,4 g -amelyből cukrok: 4,1 g, só: 4,3 g, fehérje: 10,4 g.
Sós perec - a népszerű ropogtatnivaló
A sós perec egy klasszikus ropogtatnivaló, amely a maga egyszerűségével és ízével varázsol el minket. Tökéletes választás bármilyen eseményhez, legyen az egy baráti összejövetel vagy egy családi vacsora. A sós perec mindenki kedvence.
A sós perec előállítása során a tészta alapanyagai közé tartozik a liszt, víz, só és élesztő. A tészta összegyúrását követően formázzák, majd forró vízben előfőzik. A sós vízben való megforgatás után sütőben sütik meg, ami a kívül ropogós, belül puha textúrát biztosít. Az elkészítési folyamat során a só kiemeli az ízeket, így minden falat ízletes élményt nyújt.
Ez a snack kiválóan illik különféle italokhoz, és nagyszerű választás a közös pillanatokhoz. A sós perec gyorsan elnyeri a szívünket, így bátran ajánljuk a családi összejövetelekhez, baráti bulikhoz vagy akár csak egy filmnézéshez. Élvezd a sós perec ropogós ízét!
Perec - a klasszikus péksütemény
A perec egy hagyományos péksütemény, amely kiválóan alkalmas nassolásra. Ropogós állaga és sós íze miatt mindenki kedvence lehet. A perec az egyszerűségében rejlik, és ez teszi igazán különlegessé!
A perec készítése során a tésztát alapvetően liszt, víz, só és élesztő alkotja. Az elkészített tésztát alaposan kidolgozzák, majd kelesztik, hogy levegős és könnyű állagot kapjanak. A formázás után a pereceket sós vízben főzik, majd sütik, ami ropogós héjat eredményez. Az elkészült perec aranyszínű és illatos, ami már önmagában is étvágygerjesztő.
Ez a kedvenc péksütemény ideális választás baráti összejövetelekre, ünnepi vacsorákra vagy akár csak egy egyszerű délutáni nassolásra. A perec különböző ízesítési lehetőségei miatt mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Élvezze a perecek ropogós élvezetét bármikor és bárhol!





