100% organikus karobpor, a kakaó kiváló helyettesítője. Nem tartalmaz koffeint és theobromint, ezért gyermekeknek is adható. Felhasználható sütemények, pudingok, krémek elkészítéséhez is.
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, íze és színe is hasonló a kakaóhoz. Készíthető belőle hamis kakaóital, felhasználható mindenhez, amihez hagyományos módon kakaót vagy csokoládét kell adni. Mivel nem tartalmaz serkentő vegyületeket, ezért az arra érzékeny felnőttek, illetve gyermekek is fogyaszthatják.

A karob édeskés ízű, gazdag rostokban, A- és B-vitaminban, továbbá ásványi anyagokban, különösen csonterősítő kalciumban és szívvédő káliumban. Hisztamin-intoleranciában szenvedők, tejcukor- és gluténérzékenyek vagy a kakaóra allergiásak is fogyaszthatják. Mennyiségre ugyanannyit kell belőle használni, mint a kakaóporból.

A BioMenü készítménye 100%-ban természetes, bio, vegán, allergénmentes, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes, GMO-mentes, BSE/TES-mentes, nem besugárzott. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nátriumot/sót. Zsírszegény, élelmi rostban gazdag.

Mikor ajánlott a BioMenü Bio Karob por?
a hagyományos kakaó helyettesítésére
gluténérzékenyeknek, tejcukorérzékenyeknek
hisztamin-intoleranciásoknak
a kakaóra allergiásoknak
a koffeinre érzékenyeknek
Hatóanyagok a készítményben:
Karobpor
Összetevők:
100% biominősítésű karobpor.

Tápérték 100 g készítményben:
Energia 929 kJ/222 kcal
Zsír 0,65 g
amelyből telített zsírsav 0,09 g
Szénhidrát 49 g
amelyből cukor 40,5 g
Rost 9 g
Fehérje (protein) 4,6 g
Só 0,09 g
Kalcium 348 mg
Kálium 827 mg
Vas 2,9 mg
B-vitamin 0,46 mg
B6-vitamin 0,36 mg
Felhasználási javaslat:
A BioMenü Bio Karob por ízlés szerint fogyasztható, felhasználható italokba keverve, sütéshez, főzéshez is.
Biomenü termékek »

Címkék:

biomenü