A BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 125 g egy 100% bio, vegán termék, amely a perui criollo kakaóbab fajtából készül. Kiváló választás azok számára, akik természetes és tiszta kakaó ízélményre vágynak.

Biomenü bio perui kakaóbab 125g leírása

Felhasználás / Elkészítés:
Felhasználás: ízlés szerint (1 adag = 10-15 g; 8-12 adag/csomag)

Hatóanyagok:
Energia 2242 kJ/535 kcal
Zsír 47,1 g, ebből telített zsírsav 29,1 g, egyszeresen telítetlen zsírsav 14,2 g, többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g
Szénhidrát 1,6 g, ebből cukor 1,6 g
Rost 31,4 g
Fehérje (protein) 13,0 g
Só 0,0 g

Összetevők:
100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety)

Étrendi irányzatok:
bio, vegán

Figyelmeztetés:
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.

Energia- és tápérték:
Energia 2242 kJ/535 kcal
Zsír 47,1 g, ebből telített zsírsav 29,1 g, egyszeresen telítetlen zsírsav 14,2 g, többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g
Szénhidrát 1,6 g, ebből cukor 1,6 g
Rost 31,4 g
Fehérje (protein) 13,0 g
Só 0,0 g

Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Gyártó és/vagy forgalmazó:
Caleido IT-Outsource Kft.

Engedélyszám:
HU-ÖKO-02

Átfogó ismertető:
A BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 125 g egy prémium minőségű, 100% bio kakaóbab termék, amely a híres criollo fajtából származik. A termék Peruból származik, és a Bio Garancia tanúsítvánnyal rendelkezik. A kakaóbab gazdag tápanyagokban, beleértve a zsírokat, rostokat és fehérjéket, miközben alacsony cukortartalommal bír. A termék ideális választás azok számára, akik természetes és tiszta kakaó ízélményre vágynak, és megfelel a bio és vegán étrendi irányzatoknak. A terméket jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen ajánlott tárolni, hogy megőrizze minőségét. A forgalmazó a Caleido IT-Outsource Kft., amely Budapesten található.

Kakaóbab - A csokoládé szíve

A kakaóbab a csokoládé lelke, ami a legfinomabb édességek alapját képezi. Ez a különleges növény nemcsak ízletes, hanem számos jótékony hatással is bír. A kakaóbab igazi kincs a gasztronómia világában.

A kakaóbab a kakaófától származik, amely trópusi éghajlaton terem. A babokat érett állapotban szüretelik, majd fermentálják és szárítják, hogy kiemeljék gazdag ízüket. Az így kapott kakaópor és kakaóvaj a csokoládégyártás alapanyagai, amelyek különféle édességek, sütemények és italok készítésére szolgálnak. A kakaóbab íze az édes és a keserű között változik, így sokféle ízélményt kínál.
A kakaóbab nemcsak finom, hanem egészséges is. Tele van antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal, amelyek hozzájárulnak a szív egészségéhez és a jó közérzethez. Fogyasztásával élvezhetjük a csokoládé édes világát, miközben jót teszünk a testünkkel is.

Címkék:

biomenükakaóbab